Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Διχόνοια

Εγώ μένω μερικά χιλιόμετρα μακριά από τη Νέα Σμύρνη και τους όμορους δήμους της. Συνεπώς δεν ξέρω τα παρασκήνια. Βαρέθηκα να διαβάζω υπονοούμενα. Διαβάζω ότι στα αποδυτήρια υπάρχουν 3 γκρουπ παικτών. Διαβάζω ότι με τη φυγή Χούτου κάποιοι νίκησαν αλλά οι φύλακες έχουν γνώση. Κάποιος μάλιστα με αρχικά ενέταξε και σε μια από αυτές τις κατηγορίες, "από την άλλη μεριά είπε". Μετά κατάλαβε το λάθος του και το αναίρεσε. Δεν με ενδιαφέρει να με κατηγοριοποιούν. Βαρέθηκα όμως να τσακωνόμαστε μεταξύ μας.

Εγώ λοιπόν που πληρώνω το εισητήριο μου ρωτάω: Καλά δεν μπορούμε να αφήσουμε μια φορά αυτόν τον σύλλογο ελεύθερο να μεγαλουργήσει; Πάντα θα υπάρχουν φατρίες που νοιάζονται για ... ανάθεμα και αν ξέρω ή καταλαβαίνω γιατί. Πίστεψα ότι με την αποχώρηση Μπέου και την αγορά από τον Τσακίρη οι διχόνοιες θα σταματήσουν. Μάλλον κάνω λάθος. Τελικά σχεδόν πάντα (οι εξαιρέσεις είναι λίγες) τα προσωπικά συμφέροντα είναι πάνω από την αγάπη για ομάδες.

Προφανώς δεν συμφωνώ απόλυτα με όσα κάνει ο Τσακίρης και είναι λογικό αυτό. Το έχω ξαναγράψει ότι οποιος προσπαθεί θα κάνει και λάθη. Αυτό που με ενδιαφέρει τα λάθη να είναι καλοπροαίρετα και να μην επαναλαμβάνονται.

Μπορούμε λοιπόν αυτή την εποχή που εμφανίζονται μεγάλες προοπτικές για την αλλαγή επιπέδου του συλλόγου να κόψουμε τις εφηβικές συνήθειες και να τον αφήσουμε να πάει μπροστά; Αν όχι δεν μας αξίζει κανένας Τσακίρης και είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχως υπαρχουν μπολικοι παροικουντες την Ιερουσαλημ που η εξελιξη αυτη τους χαλασε παρα πολυ(δεν την περιμεναν κιολας..)
    Αν δεν φανε το Σταματοπουλο και ''τα παιδια του Λινεν'' δε θα ησυχασουν.
    Στο χερι μας,και πηγαινοντας γηπεδο,ειναι να δωσουμε εμεις πραγματικο(και οχι μουσαντενιο) μηνυμα ενοτητας.
    Εχω καυτηριασει τον Τσακιρη παμπολλες φορες,ομως τωρα respect.Δε μασησε και ακουσε τον παλμο των ερασιτεχνων- που λεει και ο brfun-φιλαθλων μας και οχι των ''επαγγελματιων''..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.