Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Προβλήματα;

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιγνίδια με έναν εκ των συνδιεκδικητών μας μιας θέσης στο ΟΥΕΦΑ Αρη η ομάδα δείχνει ότι θα στερηθεί τον ηγέτη της Φαμπιάν Εστογιάνωφ.

Άλλον περιμέναμε να σηκώσει την ομάδα στους ώμους του (διάβαζε Ρεκόμπα) και άλλος το κάνει. Δυστυχώς ούτε και ο Ρεκόμπα θα είναι καθώς τραυματίστηκε μετά το ματς με τη Βέροια. Βάλτε και την απουσία κλασικού φορ και έδεσε το γλυκό. Από τις απουσίες αυτές η μόνη κατά τη γνώμη μου που μετράει είναι αυτή του Λόλο. Είναι σκληρό αυτό που λέω, και για το όνομα του Ρεκόμπα αλλά και για τα απίστευτα λεφτά που ξόδεψε ο Τσακίρης γι αυτόν, αλλά μέχρι στιγμής έχει ελάχιστα βοηθήσει. Ελπίζω στο μέλλον να προσφέρει έστω και λίγα από αυτά που μπορεί. Οσο για τον επιθετικό φέτος μάθαμε να πα;λεύουμε χωρις αυτόν καθώς ο Χούτος λόγω εφηβικών συνηθειών σπάνια έπαιζε.

Προσωπικά όμως αισιοδοξώ. Πιστεύω ότι η ομάδα θα παίξει για να αποδείξει την αξία της πέρα από ονόματα και μπάτζετ. Είναι μια ευκαιρία οι 11 που θα μπούν στο γήπεδο και οι 3 που θα τους βοηθήσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα να παλέψουν σαν μια γροθιά και να γυρίσουν με τη νίκη.

7 σχόλια:

  1. Δεν νομίζω ότι ο Άρης βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση. Από την άλλη παίζει στην έδρα του, όπου είναι πάντα πάρα πολύ επικίνδυνος, η προϊστορία δεν μας ευνοεί και σε κάθε περίπτωση χρειάζεται κι εκείνος πολύ τους 3 βαθμούς. Επιπλέον, όπως έχουμε ξαναπεί, ο φετινός Πανιώνιος έχει αναστήσει πολλούς Λάζαρους.
    Προσωπικά θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος και με ισοπαλία, χωρίς τέρματα (γιατί αν φάμε πρώτοι γκολ δύσκολα θα ισοφαρίσουμε, αν βάλουμε εμείς και μας ισοφαρίσει θα στεναχωρηθούμε).

    Δύο Ερωτήσεις: Προτιμάς να γράφεις το Εστογιανόφ με ω. 1. Με έχει προβληματίσει πολύ η ορθογραφία και ο τονισμός του. Επειδή είμαι της παλιάς σχολής μου αρέσει να το βλέπω με ω. Νομίζω όμως ότι πλέον γράφεται με ο .Δώσε τα φώτα σου.
    2. Όταν λες εφηβικές συνήθειες εννοείς τα μπιλιάρδα, τα ηλεκτρονικά και το κάπνισμα ή κάποιες άλλες που αν τις συνεχίσεις σε μεγαλύτερη ηλικία κόβονται πολύ δύσκολα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασα να πω ότι ο Άρης δεν έχει ελλείψεις. Φοβάμαι μόνο να μην αναστηθεί μαζί μας ο Λάζαρος Κόκε ή ο κοντοστούπης (μου διαφεύγει τώρα το όνομα) που έχασε το γκολ στη Ν.Σ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον παλιό εκείνο τον καιρό, που στους δρόμους μαζί με τα ποδήλατα συναντούσες άρματα μάχης και που στο ΕΑΤ ΕΣΑ έπεφτε το ξύλο της αρκούδας εμείς μαθαίναμε ορθογραφία. Κείνην ταύτην την στιγμήν μας μάθανε ότι τα ξενικά σλαβικά ονόματα που τελειώναν σε ωφ αν τα προφέραμε είχαν οι γονείς μας δωρεάν διακοπές σε ένα ελληνικό νησί βλέπε γυάρος, αν όμως τα γράφαμε έπρεπε να τα γράψουμε με ω αλλιώς ο δάσκαλος μελετούσε την αντοχή του χάρακα στο χέρι μας. Και ήταν πολύ ανθεκτικοί οι χάρακες.

    Η ορθογραφία αυτή μου έμεινε και έτσι γράφω το Εστογιανωφ με ω. Περα από την πλάκα πάντως πολλά με ενοχλούν. Με ενοχλεί το τραίνο με ε, το ταξείδι με ι, το αυγό με β.κλπ Όμως αν δεχτούμε ότι η γλώσσα είναι ενας ζωντανός οργανισμός και εξελίσσεται τότε πρέπει να δεχτούμε την εξέλιξη της.

    Στην περιπτοσι αφτι ολα τα ι ινε ι γιατι ετσι τα μιλαμε
    τα ο ινε ο γιατι οταν μιλας δεν λες πια μεγαλο ο κλπ.

    Πάντως βλέπω την τελευταία πρόταση που έγραψα και κάτι παθαίνω.

    Οσο για τον Αρη πιστεύω ότι η μη υπερβατική που λες και εσύ έκδοση της ομάδας είναι πολύ καλύτερη από τον σημερινό Άρη και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το λέω γιατί ο κανόνας πλέον λέει ότι τα ξένα ονόματα και λέξεις τις γράφεις με τον απλούστερο τρόπο άρα εδώ με ο. Νομίζω όμως ότι θα αρχίσω να το γράφω κι εγώ με ω, γιατί ανεξάρτητα από τους κανόνες δεν μου αρέσει και οπτικά το Εστογιανόφ .Εστογιανώφ!!!

    Κοντοστούπης=Χαβίτο. Τον θυμήθηκα

    Αχ και να 'χαμε έναν επιθετικό... Πάντως ψύχραιμο τον βρήκα τον Σταματόπουλο στις δηλώσεις του. Γράφει ότι έχει διαθέσιμη εναλλακτική για τον Ρεκόμπα...Αυτά να τα ακούει ο πρόεδρος που ξοδεύτηκε...χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ονομα αυτού Κουκετς. Νέος, με αντοχές άρα μαρκάρει, αριστεροπόδαρος και χωρίς πολλούς τραυματισμούς. Να η εναλλακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαντάζεστε να γράφαμε την Τσακάλωφ με όμικρον? (μπλιαχ)

    Για επιθετικό περιοχής εξακολουθώ να πιστεύω τον Ντελούρα με παρτενερ τον Άντερσον. Ειδικά για το ματς με τον Άρη στο οποίο μάλλον θα παίξουμε στην κόντρα, νομίζω ο τελευταίος είναι must. Τους είχε βάλει και το γκολάκι στον πρώτο γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραίο δεν είναι να έχεις τον προσωπικό σου παίκτη γιά τα παιχνίδια με τον Άρη; Άντερσον Γκονζάγκα...

    Δεν πειράζει. Ας μη βάλει άλλο γκολ. Ας είναι το τελευταίο του στη Θεσ/νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.