Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Ηρεμία παλουκάρια

Η ισοπαλία με τον Εργοτέλη έβγαλε πολλά προβλήματα στην επιφάνεια.

Πρέπει όλοι να ηρεμήσουμε και να δούμε τα πράγματα στην πραγματική τους βάση. Θεωρώ απαράδεκτο να προπηλακίζονται παίκτες της ομάδας μας από "φιλάθλους" της. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Πριν απο χρόνια προπηλακίστηκε μετά από ένα ματς με την ΑΕΚ αν θυμάμαι καλά ο Ναλιτζής, ο άνθρωπος που το γκόλ του που μας έδωσε το κύπελο του 98 είχε γίνει τραγούδι στα στόματα μας.

Ας αφήσουμε τους παίκτες και τον προπονητή στην ησυχία τους να κάνουν την δουλειά τους μπροστά στο μάτς με τον Αστέρα. Η ομάδα έχει πολλά προβλήματα αλλά βρίζοντας τους δεν τους βοηθάμε.

Η διοίκηση έχει κάνει λάθη, και πάντα τα λάθη πληρώνονται και αυτά πληρώνουμε. Ο Τσακίρης όμως ομολόγησε το λάθος του. Σήμερα στην εφημερίδα που εκδίδει η Eternal στην τελευταία σελίδα έχει ένα αρθρο που δείχνει ότι το έχει γράψει ο Τσακίρης. Για αυτό θα έγραφα αν κερδίζαμε. Όμως ... Μέσα από αυτό φαίνεται η αγωνία του για την ομάδα. Ας χαμηλώσουμε τους τόνους, ας μείνουμε σε εποικοδομητική κριτική και ας στηρίξουμε την ομάδα χωρίς προπηλακισμούς. Εμείς εδώ σε αυτά τα μπλόγκ, δεν είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους είμαστε απλά πολιτισμένοι και αγαπάμε την ομάδα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

3 σχόλια:

  1. Η ετικέτα σου είναι όλα τα λεφτά...Νομίζω ότι χθες ξύπνησε και η τελευταία «ωραία κοιμωμένη» του συλλόγου. Δυστυχώς υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που βλέπουμε καθημερινά στα Blog που μέχρι χθες τα έβλεπε όλα τέλεια. Κανένα πρόβλημα. Κι αν έπρεπε να μιλήσουν για κάποιο προβληματάκι, τότε σίγουρα γι' αυτό έφταιγε ο Λίνεν, ο Μάκος, ο Μανιάτης...
    Η αποδοκιμασία των παικτών ένωσε το υγειές στοιχείο της ομάδας. Φίλοι είστε διακόσιοι και είμαστε όλοι οι υπόλοιποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν ο Τσακιρης εχει φτασει στο σημειο να ρωταει τους οπαδους τι να κανει και που να βρει επαγγελματιες μανατζερς να τρεξουν την ομαδα,καταλαβαινετε που βρισκομαστε.Οταν οι οπαδοι συνδιοικουν μεσω δ.σ. και ανεπισημων συνευρεσεων(sic)και προπηλακισμους θα εχουμε και γραφικες(κατ'εξακολουθηση) ανακοινωσεις θα διαβαζουμε και παραληρηματικα-δηθεν ρομαντικα κειμενα θα τρωμε στη μαπα απο καποιους υπερπανιωνιους.
    Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικη μιζερια και οχι η κριτικη που θα κανει ο χ,ψ,ω φιλαθλος.Ειδατε τη χτεσινη εικονα του γηπεδου,ο κοσμος απομακρυνεται ξενερωμενος.
    Φοβαμαι οτι θα δουμε ακομα χειροτερα,μακαρι ναμαι λαθος και να τα λεω επειδη ειμαι απογοητευμενος αλλα ρεαλιστικα δε βλεπω φως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γράφεις: "Σήμερα στην εφημερίδα που εκδίδει η Eternal στην τελευταία σελίδα έχει ένα αρθρο που δείχνει ότι το έχει γράψει ο Τσακίρης. Για αυτό θα έγραφα αν κερδίζαμε. Όμως ... Μέσα από αυτό φαίνεται η αγωνία του για την ομάδα".

    Κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία (θα έλεγα σαν ποντικός αλλά δεν το λεω...) προσβάλεις ανθρώπους και ΔΕΝ ΈΧΕΙς κανενα ΔΙΚΑΙΏΜΑ.

    Ποιο άρθρο στη τελευταία ΔΕΝ έχει υπογραφή; Το δικό μου έχει φαρδιά πλατειά. Μάκης Διόγος. του Μέιτζρομπολ έχει. Είναι ο Λουκάς υπαρκτό και γνωστό πρόσωπο σ' όλους τους Πανιωνίους. Σε όλους όμως. και η τρίτη είναι ο Πλατειακός που είναι ο Δημήτρης Σκούρτας.
    Απλά τον "φέραμε" στην τελευταία καθώς ο Καρπετόπουλος μάλλον θα γράφει κάθε 15.

    Λοιπόν γιατί μας προσβάλεις λέγοντας ότι το έχει γράψει ο Τσακίρης; Δλδ μας υπαγορεύει άρθρα ο Τσακίρης; Οοχι ρε φίλε. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα επιεδή είσαι ανώνυμος.

    Είμαι 46 χρονών αγαοπώ τον πανιώνιο με πάθος, δεν εχω πάρει ούτε σεντ (όπως ΚΑΝΕΝΑΣ δημοσιογραφός του Πανιώνιου Κόσμου) από τον σύλλογο και παράλληλα και κάνω αυτή τη δουλειά με αξιοπρέπεια. Ο Πανιώνιος Κόσμος που τόσο σε ενοχλεί είναι όνειρο ζωής όχι μόνο δικό μου. Ισως εσύ δεν το καταλαβαίνεις.

    Οτι γράφω με το ονομά μου το εχω γράψει εγώ και κανείς Τσακίρης. Οπως όλα τα επώνυμα άρθρα της εφημερίδας. Σταμάτα πια αυτή τη λάσπη...

    Αλλά έτσι είναι. Πισω από ένα άνωνυμο μπλογκ μπορούμε να λασπώνουμε, να προσβαλουμε, να εκνευριζουμε ανθρώπους και και να το παίζουμε ξερόλες και "πανιωνάρες".

    Ομως δεν έχεις το θάρρος της γνώμη σου. Γιατί αν είχες θα τα έλεγες επώνυμα.

    Δεν σου λεω δεν πειράζει. Γιατί πειράζει και πολύ μάλιστα... Και μακάρι να βρεις το θάρρος να πεις ότι έχεις να πει επώνυμα και δημόσια. Κατά πρόσωπο...

    Μάκης Διόγος

    Υ.Γ. Από πότε η λάσπη είναι πολιτισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.