Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Καταστροφολογίες

Η ομάδα μπάσκετ έχασε και τα αυγά και τα καλάθια. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας οδηγήσει σε αφορισμούς και καταστροφολογίες. Είναι η ίδια ομάδα που κέρδισε μέσα στην Πόλη και κόντεψε να κερδίσει και μέσα στο Μιλάνο. Οι ομάδες δεν χτίζονται σε μια μέρα. Πρέπει να δώσουμε καιρό στον προπονητή και στους παίκτες.

Διαβάζω για το Ελληνικό, ότι είναι κρυο κλπ. Δεν είναι μακριά το Ελληνικό από τη Νέα Σμύρνη. Θεωρώ ότι όταν κάποιος θέλει να πάει στο γήπεδο θα πάει. Τι να πούμε και εμείς που έτσι και αλλιώς όταν θέλουμε να δούμε την ομάδα κάνουμε χιλιόμετρα. Ας κουνηθούν λίγο και οι καλοβολεμένοι της Ν. Σμύρνης.

Επίσης διαβάζω ότι πρέπει να γυρίσουμε στην Αρτάκης γιατί εκεί θα είναι πήχτρα. Με την ίδια λογική να χτίσουμε γήπεδο ποδοσφαίρου 4 χιλιάδων θέσεων για να είναι έδρα δυνατή. Τέτοιες αντιλήψεις δεν νομίζω ότι βοηθούν την ομάδα και τον σύλλογο.

1 σχόλιο:

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα.Η ομάδα έφτασε μια ανάσα απο την πρόκριση αντιμετωπίζοντας 4 απο τις 6 ομάδες που θα παλαίψουν για το final four.Φαίνεται αρκετά κουρασμένη και μάλλον πρέπει να δεχτούμε οτι παιχνίδια με τέτοιες ομάδες που πάνε στους 20 πόντους θα τα παρατάνε.
    Έχει παίκτες εγνωσμένης αξίας που δεν έχουν προσφέρει ακόμη ούτε το μισό απο το αναμενόμενο π.χ.Ντικούδης,Τσβέτκοβιτς.
    Όσον αφορά στο γήπεδο κι αυτούς που προβάλουν την απόσταση ως δικαιολογία έχουν δοκιμάσει μέρα αγώνα να πάνε και να παρκάρουν στην Αρτάκης;Εμένα το κλειστό φαίνεται απο το μπαλκόνι μου,παρ'ολα αυτα χάρηκα που παίζουμε σε ένα απο τα καλύτερα γήπεδα της Ελλάδας.
    Δεν πιστεύω οτι δεν υπάρχουν 3-4000 Πανιώνιοι να κάνουν το Ελληνικό δυνατή έδρα.Πανιώνιος είναι ένας είτε ποδόσφαιρο είτε πόλο είτε υποθαλλάσιο τένις.Πρέπει να είμαστε εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.