Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Μάκος

Από την goalday.gr (http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&tag=7713&pubid=2913550)

"Η τελευταία (τελική;) πρόταση της ΑΕΚ στον Πανιώνιο για τον Μάκο ήταν 700.000 ευρώ (σε δύο ετήσιες δόσεις των 350.000 ευρώ) και ποσοστό μεταπώλησης που έφτανε στο 25%! Εξαιρετική προσφορά για παίκτη που μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο, δίχως πάντως να άρει τις ενστάσεις των «κυανέρυθρων». Ο Τσακίρης έδειξε διστακτικός (έως αρνητικός) στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Νίκο Θανόπουλό και η υπόθεση φάνηκε προσωρινά να κολλάει. Τότε ο Μάκος έδειξε πόσο πολύ θέλει να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, φτάνοντας στο σημείο να προσφέρει ακόμα και χρήματα από το συμβόλαιο που θα κάνει με την ΑΕΚ, προκειμένου να προστεθούν στην προσφορά που θα γίνει προς τον Πανιώνιο και θα πει το «ναι» ο Τσακίρης. Ο Μάκος δείχνει έμπρακτα και με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο πόσο επιθυμεί να αγωνιστεί στην ΑΕΚ κόντρα στο κλίμα αμφιβολίας των τελευταίων ημερών. Με τον... παρά του και τη μαγκιά του δείχνει πόσο πολύ θέλει να γίνει μέλος της Ενωσης."

Άκη δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτά είναι αλήθεια. Από αυτή τη σελίδα σε υποστήριξα όλο αυτό το διάστημα γιατί θεωρησα ότι είσαι ειλικρινής. Οι τελευταίες εξελίξεις άλλα δείχνουν. Είσαι ο αρχηγός του Πανιωνίου και πρέπει να συμπεριφέρεσαι ανάλογα. Αν αυτά όντως είναι αλήθεια τότε έχω να προτείνω τα εξής στην ΠΑΕ:
α) Αν η ΑΕΚ της χρωστάει λεφτά από τη μεταγραφή Τζιμπούρ να κινήσει όλες τις δυνατές νομικές διαδικασίες. Πρέπει να καταλάβει η ΑΕΚ ότι οι σχέσεις της με τον Πανιώνιο πέρασαν από την ψυχρότητα στην ανοιχτή σύγκρουση.
β) Να σου ξεκαθαρίσει ότι δεν πουλιέσαι. Θέλεις δε θέλεις θα μείνεις ένα χρόνο στον Πανιώνιο. Η μόνη ομάδα εκτός Πανιωνίου που μπορείς να πας είναι η ΜΟΝΑΧΟ 1860. Εκτός αν ο αντρισμός σου έχει εξανεμισθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν υπογράψεις την επέκταση του συμβολαίου σου μέχρι το καλοκαίρι οπότε δεν μένει τίποτα άλλο παρά να πάει η ΠΑΕ στα δικαστήρια και μέχρι τη ΦΙΦΑ. Σε αυτή την περίπτωση να δώσει τα παπούτσια στο χέρι και στον αδελφούλη σου, ας πάει και αυτός στην ΑΕΚ. Αν νομίζετε ότι θα πληρώνουμε προπονητές για να σας κάνουμε πάικτες και μετά να συμπεριφέρεστε έτσι γιελιέστε. Δεν είμαι πάντως σίγουρος ότι του χρόνου το καλοκαίρι στην ΑΕΚ θα υπάρχει ο Μπαγεβιτς. Πάντως ένα χρόνο στον πάγκο θα σου κάνει καλό (πνευματικά). Και είναι και ιδιάιτερα σημαντικός αυτός ο χρόνος από πλευράς ηλικίας.
γ) Να φωνάξει το μάνατζερ του Μάκου και να του δηλώσει ότι είναι ανεπιθύμητος και δεν πρόκειται να συνεργαστεί η ΠΑΕ μαζί του. Και θα αποτρέπει και όλους τους παίκτες της από μελλοντικές συνεργασίες μαζί του.


Πρόεδρε έχεις εισπράξει τόσα λεφτά από μεταγραφές. Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε τα 700 χιλιάρικα της ΑΕΚ που θα μας τα δώσει όταν έχει δηλαδή του Αγίου .... Μην υποκείψεις σε κανένα εκβιασμό του Μάκου. Θα ανοίξει μηχανή εκβιασμών και από άλλους.

Άκη, αν αυτά δεν είναι αλήθεια βγες και ξέκοψε το τώρα. Και όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Στην αντίθετη περίπτωση του χρόνου που ελπίζω ότι θα είσαι ακόμα εδώ και δεν θα κάνει το λάθος ο πρόεδρος να σε δώσει ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ. Θα σε γιουχάρει όλο το γήπεδο. Και καλά θα σου κάνει.

6 σχόλια:

  1. καλα, δεν μου ειχες πει να μη διαβάζω αθλητικες εφημεριδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν πληρώνω για να διαβάσω. Το έχω κόψει εδώ και χρόνια. Διαβάζω ότι βγαίνει δωρεάν στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι, αλλα στο τελος μαθαινεις τα ίδια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία με τον Μάκο είναι παιχνίδια της Α.Ε.Κ γιά να τον αγοράσει φθηνά. Ωραίο ανέκδοτο ήταν επίσης η ανταλλαγή του Εστογιάνωφ και τον Τζιμπουρ. Η Α.Ε.Κ ουσιαστικά ήθελε να έχει αποκτήσει ως δανεικό γιά ένα χρόνο τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος έναντι 1. εκ ευρώ και να αγοράσει τον Εστογιανώφ για πενταροδεκάρες. Ρε παλικάρια, είχε κι άλλα έξυπνα παιδιά η μάνα σας στην Πόλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mia kai phra svarna ola ta blogs, na rwthsw kai egw re paidia... h AEK prospathei na ginei Paniwnios? Makos, Maniaths, Recoba, estoyanoff, Jeebour...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να σου πω φίλε. Γι αυτό πρέπει να ρωτήσεις την ΑΕΚ. Προσωπικά πάντως νομίζω ότι δεν την ενδιαφέρει μόνο να πάρει πάικτες αλλα να κόψει και την δυναμική των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.