Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Κάποιοι ψάχνουν για ....

Διαβάζω ότι η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει τον Τζιμπούρ στον Πανιώνιο μέσω ανταλλαγής με τον Εστογιάννωφ. Η ΑΕΚ χρωστά στον Πανιώνιο 2 εκ. ευρώ από πέρσι που όπως λέει η sportnet (http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=189893) πρέπει να τα εξοφλήσει σε λίγες βδομάδες. Σκεφτηκαν λοιπόν τα τζιμάνια της ΑΕΚ να επιστρέψουν τον Τζιμπούρ για να γλιτώσουν το χρέος και να πάρουν τον Εστογιάννωφ. Δηλαδή οι άνθρωποι ψάχνουν για ηλίθιους. Να πάρουν τον Εστογιάννωφ και να πληρώσει ο Πανιώνιος.

Συγνώμη κύριοι αλλά δεν ενδιαφερόμαστε. Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Αν μετανοιώσατε για την μεταγραφή Τζιμπούρ τα παράπονα σας στον Ντέμη. Είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε αυτά που χρωστάτε. Πληρώστε τα και μετά συζητάμε για Μάκο ή Εστογιάννωφ. Εκτός αν προτιμάτε να χρεωκοπήσετε και να πάτε 4η Εθνική. Αν είναι να γίνει αυτό χαλάλι τα 2 εκ ευρώ. Θα γλιτώσουμε για κάποια χρόνια από την ληστρική συμπεριφορά σας.

Υ.Γ (Άσχετο) Είδα και εγώ την επετειακή φανέλα της .... Έβερτον που έχει η εφημερίδα της Eternal. Πως από την κλασική κατακόκκινη φανέλα που είχαμε πριν 3 χρόνια καταλήξαμε σε αυτή τη σχεδόν μονόχρωμη μπλε είναι ένα πρόβλημα. Εγω δεν θα την αγοράσω. Ο λόγος είναι ότι δεν είμαι ούτε με την Εβερτον, ούτε με τον Εθνικό ούτε με τον Ιωνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.