Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Ψυχραιμία

Διαβάζω φήμες για τον Ρονάλντο και αναρωτιέμαι ποιος άνθρωπος με σώας τας φρένας μπορεί να τις κυκλοφορεί μια μέρα μετά το κλείσιμο ενός άλλου διεθνούς επιθετικού. Προσωπικά προσπαθώ να φανταστώ την ομάδα της επόμενης χρονιάς στημένη στο 4-4-2. Σε αυτή την ομάδα δεν χωράνε 2 βαριά σέντερ-φορ. Αν δεν θέλουμε να εξορίσουμε τον Ρεκόμπα κάπου στα αριστερά, ιδέα που δεν μου αρέσει καθόλου τότε θα πρέπει να παίξει πίσω από τον Μπαλαμπαν σε ρόλο δεύτερου επιθετικού με Κουμ και Καστελιόνι στις άλλες δύο θέσεις των κεντρικών χάφ. Σε μια τέτοια ομάδα δεν χωράει δεύτερος μεγάλος επιθετικός. Αν μια τέτοια φήμη είχε έστω και ίχνος υπόστασης θα έπρεπε να περιμένουμε λίγο πριν υπογράψει ο Κροάτης.

Ψυχραιμία λοιπόν παιδιά και λογική. Επειδή μας έκατσε μια φορά με τον Ρεκόμπα δεν σημαίνει ότι κάθε μέρα θα είναι τ' Αη Γιαννιού.

6 σχόλια:

  1. Σωστά όλα αυτά. Η διαφορά όμως είναι ότι πολλοί υποστήριζαν ότι τον είδαν εξω απο τα γραφεία. Και στην περίπτωση αυτή δεν κάθεσαι να σκέφτεσαι τα συστήματα. Απλά ονειρεύεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειχα ιντερνετ αυτες τις 2 μερες.. λοιπον οταν ακους κατι καλο εως φανταστικο για την ομαδα που αγαπας, παθαινεις το συνδρομο του ονειρου δηλ καθεσαι ονειρευεσαι και γελας μονος σου... δεν ειναι κακο , ασε να το χαρουμε ακομα και ετσι μια φορα μας εκατσε super δεν εχουμε απαιτησεις να ξαναγινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αναφέροαι σε σας.Αναφέρομαι σε αυτούς που λέγανε ότι τον είδαν στα γραφεία. Εσάς σας καταλαβαίνω. Αν σας έρθει μια πληροφορια από 4-5 πηγές θα την πιστέψετε και θα ονειρευτείτε. Το πρόβλημα είναι το ποιοι και γιατί κυκλοφορούν τέτοιες φήμες.

    Καταλαβαίνω απόλυτα την αντίδραση της ΠΑΕ. Ενώ προσπαθεί; να δημιουργήσει κάποιον ενθουσιασμό μια τέτοια φήμη δημιουργεί προσδοκίες που γκρεμίζονται γρήγορα και μια απογοήτευση που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχετε δει τον μαυράκο με τα σγουρά μαλλιά, που γυρνάει τα μαγαζιά της Πλατείας και της Ομήρου και επιτακτικά ζητάει μια ελεημοσύνη φωνάζοντας 'ΠΕΙΝΑΩ'.
    Ε λοιπόν αυτός απ' ότι έμαθα βρήκε μια δουλειά και τό έριξε στις τυρόπιτες στο Νίκο και στο Έβερεστ και έκανε μια μπάκα να!
    Αυτόν είδαν έξω από το γήπεδο και τον πέρασαν για το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
    Μετά ξύπνησα...και είδα το logo για τα διαρκείας με τον Ρεκόμπα με σφιγμένες γροθιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. lol
    Έχω κάνει μιά γουρουνιά μ' αυτόν τον μαυράκο.
    Με σταμάτησε ένα μεσημέρι γιά να μου πει ότι πεινάει...Του είπα ότι πεινάω κι εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμενα μια μερα μπηκε στο μαγαζι μου και καθοταν 3 λεπτα χωρις να του δινουμε σημασια ,αυτος μας κοιταγε ακουνιτος οπως παντα και μας ελεγε ρυθμικα Π-ΕΙ-Ν-Α-Ω συνεχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.