Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Δεν καταλαβαίνω


Α) Διαβάζω στην εφημερίδα της goalday.gr (http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&tag=7759&pubid=2959678) στο άρθρο του Φιτσαντωνάκη:
"O Kωνσταντίνος Tσακίρης χθες αισθανόταν απόλυτα δικαιωμένος από την έκβαση της υπόθεσης Pεκόμπα, διότι τον είχαν «πειράξει» αφάνταστα κάποιοι που τον θεωρούσαν «υπεύθυνο» για την πιθανότητα της φυγής του «Tσίνο». Aρκετοί φίλοι του Πανιώνιου «έκραζαν» μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο, υπήρξαν επίσημες ανακοινώσεις με... μπηχτές κατά του Tσακίρη, ο οποίος χθες εκμυστηρευόταν στο περιβάλλον του: «Eίδαμε ποιοι Πανιώνιοι είναι ?όλοι μαζί μάγκες και όλοι μαζί μαλάκες? και ποιοι είναι ?όλοι μαζί μάγκες, μόνο ο πρόεδρος μαλάκας?»!"

Επειδή δεν καταλαβαίνω σε ποιους αναφέρεται θα παρακαλούσα όποιον το ξερει να μας ενημερώσει και εμάς.

Β) Διαβάζω στη διαδικτιακή έκδοση της Εξέδρας (http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=27040&catID=24)
"Κόψε, ράψε, τα βρήκαμε! 10-06-2009

Ενα «Ναι» πλέον εκκρεμεί για την μεταγραφή του Μάκου στην ΑΕΚ. Ο Νίκος Θανόπουλος ανέβασε την προσφορά για τον παίκτη, ο Μάκος έκοψε 200.000 από το συμβόλαιό του και πλέον απομένει η καταφατική απάντηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη. Ετοιμος να υπογράψει στην Ενωση είναι ο Πέτρος Κανακούδης, τη στιγμή που Καφές και Δικέφαλος είναι κοντά, αλλά όχι οριστικά σε συμφωνία.

Τα φέραμε από εδώ, τα φέραμε από ‘κεί…

Η μεγάλη επιθυμία του Γρηγόρη Μάκου να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και όλα δείχνουν πως θα πραγματοποιηθεί. Η ΑΕΚ ανέβασε και άλλο την προσφορά της, που φτάνει τις 800.00 ευρώ, συν το ποσοστό της μεταπώλησης του παίκτη που ανέρχεται στο 25%. Ο διεθνής μέσος ζήτησε από τον Νίκο Θανόπουλο να μειώσει κατά 100.000 ευρώ το ποσό πριμ για την υπογραφή συμβολαίου ώστε να αυξηθεί η προσφορά.


Η νέα βελτιωμένη προσφορά έχει κατατεθεί και στο στρατόπεδο της Ενωσης πιστεύουν πως θα γίνει αποδεκτή καθώς γνωρίζουν καλά ότι ο Μάκος μένει ελεύθερος τον προσεχή Δεκέμβρη και μπορεί από τώρα να κλείσει στην ΑΕΚ χωρίς κανένα όφελος για την ομάδα της Νέας Σμύρνης."


Και αναρωτιέμαι: Μόλις χτες μίλησε ο πρόεδρος του Πανιωνίου και είπε ότι ή τόσα όσα ζητήσαμε ή ο παίκτης μένει μέχρι το καλοκαίρι. Από που και ως που τα βρήκαμε; Προσωπικά εμπιστεύομαι απόλυτα τον πρόεδρο του Πανιωνίου σε αυτά τα ζητήματα καθώς έχει δείξει ότι δεν ξεπουλάει. Συνεπώς η εφημερίδα πάιζει το παιγνίδι της ΑΕΚ εξασκώντας πίεση στον Πανιώνιο. Αυτή η εντύπωση στηρίζεται και στο γεγονός πως πουθενά στο άρθρο ή και στο εξώφυλλο της σήμερα δεν έχει τις δηλώσεις Τσακίρη. Αντίθετα το εξώφυλλο γράφει για το Μάκο : ΑΕΚΤΖΗΣ.


Η εικόνα της πολιορκίας που δήθεν υπάρχει όπως είπε ο Τσακίρης συνεχίζεται. Αυτή κύριοι είναι η αντικειμενική δημοσιογραφία; Έτσι νομίζετε ότι θα σας πάρουμε στα σοβαρά; Όταν ξεπουλάτε κάθε ίχνος δεοντολογίας για λίγα φύλλα;

8 σχόλια:

  1. Ενταξει,οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες δουλοι και ξεφτιλες,δεν το συζηταμε.
    Αυτο που δεν εχω καταλαβει ξεκαθαρα ειναι αν επαφιεμεθα στο λογο των Μακου-μανατζερ για το Δεκεμβριο.
    Ο Τσακ λεει για καλοκαιρι βαση του λογου αυτου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτη φορά είναι;Κάθεσαι κι ασχολείσαι με το τι λέει κάθε υπαλληλάκος;
    Είπαμε μη διαβάζεις αθλητικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν διαβάζω και δεν πληρώνω για να διαβάσω. Το έκοψα αυτό εδώ και δυο χρόνια.

    Το ζήτημα είναι να πείσουμε και τους άλλους να μην διαβάζουν.Μόνο τότε θα κοπούν οι μαγκιές αυτού του τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. giati den kanoume antalagh makou - entinio? Den lew oti goustarw na xanoume ellhnes kai na pairnoume ksenous, alla einai kalos epithetikos. Twra vevaia mporei na lew kai ma**kies alla mia skepsh htane, eipa ntefi na ginei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν διαφωνώ. Αρκεί να μη επηρεαστεί η συμφωνία για Τζιμπουρ. Τα 2 εκ. 2 εκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας ερθουν και Εντινιο και Ραφικ και να παει ο Μακος στο καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν ολοκληρη η αεκ κοστιζει 1 ευρώ μπορώ να αγορασω μπλανκο και σκοκο για 20 λεπτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον Μπλανκο τον πηρε ο Κομποτης,χαχαχαΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.