Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Ευχαριστίες

Ευχαριστώ τους φίλους από τα διπλανά μπλόγκς για τα καλά τους λόγια.

Έτυχε μια ιδέα δική μου να βγει καλή όπως και τυχαίνει οι ιδέες των φίλων σε άλλα θέματα να είναι καλύτερες. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε την ομάδα ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ. Να της δίνουμε ιδέες χωρίς να διεκδικούμε τίποτα. Η ανωνυμία βοηθάει σε αυτό. Το μόνο που διεκδικούμε από μια καλή ιδέα είναι να ανέβει ένα σκαλί ο σύλλογος. Αν αυτό γίνει εμείς δεν θέλουμε ούτε θέσεις στο ΔΣ ούτε καρέκλες σε συνδέσμους φιλάθλων. Αυτό που θέλουμε είναι χαρούμενα κυριακάτικα απογεύματα με μια δυνατή ομάδα που θα την χαιρόμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.

Θέλουμε έναν Πανιώνιο καλύτερο, έναν Πανιώνιο σφριγηλότερο με γεμάτο γήπεδο από οικογένειες και παιδιά, έναν Πανιώνιο με λαμπρό μέλλον μπροστά του και όχι έναν Πανιώνιο κομπάρσο του ΠΟΚ και γι αυτό λέμε τις απόψεις μας προτείνουμε ιδέες κάνουμε κριτική ίσως μερικές φορές έντονη γιατί η αγάπη μας γι αυτό το σωματείο είναι πολύ μεγάλη.

Θα χαρώ ιδιαιτερα πάντως να δω το φετινό ματς με την ΑΕΚ οικογενειακά φορώντας όλοι μας τη φανέλα του τελικού του 79. Θα είναι και μια απάντηση στα χανούμια ότι τα λεφτά δεν κερδίζουν πάντα.

Εμπαθέστατος σπήκινγκ

2 σχόλια:

  1. Είσαι πρώτος.

    Ξέρεις κάτι; Ακόμη κι αν δεν γίνει η οικογενειακή εξέδρα όπως την προτείνουμε, μπορούμε να την φτιάξουμε μόνοι μας. Εμείς και τα παιδιά μας κόντρα στις δυσκολίες, τον φανατισμό και τους δήθεν διαφορετικούς, που τελικά δεν διαφέρουν και τόσο από τους ΠΟΚατζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα, αλλα για αυτό θέλει κόσμο. Να μαζευτούμε στην 4 καμμιά 25αριά μπαμπάδες με τα παιδιά τους σε συγκεκριμένο σημείο.

    Δεν είναι άσχημη ιδέα. Στο πρώτο παιγνίδι εντός έδρας να καλέσουμε όσους μπαμπάδες θέλουν να έρθουν με τα παιδιά τους στην 4 π.χ. μπροστά στο κόρνερ (για να μην μπλέξουμε με αυτούς που θα έχουν τα διαρκείας). Και να κάνουμε εκεί κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.