Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Τέλος ο Λιανός;

Φεύγει από το μπάσκετ του Πανιωνίου ελπίζω προσωρινά ένας άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια προσπάθησε να δημιουργήσει μια καλή ομάδα σε ένα σύγχρονο γήπεδο.

Τα χρόνια αυτά κατάφερε η ομάδα να ξαναβγεί στην Ευρωλίγκα κατακτώντας την τρίτη θέση αλλά και παλιότερα να μπει στην τετράδα. Η ΚΑΕ τα χρόνια αυτά φέρθηκε με σεβασμό στους φιλάθλους, χωρίς εκείνοι να το ανταποδώσουν καθώς το κλειστό του Ελληνικού ήταν σχεδόν πάντα άδειο. Ο Λιανός ξόδεψε λεφτά για τον Πανιώνιο και είναι και αυτός ένα κεφάλαιο που πρέπει να το διατηρήσουμε στο μέλλον.

Με αυτή την εξέλιξη φοβάμαι ότι θα πάμε πολύ πίσω. Θα ξαναγυρίσουμε στην μιζέρια του Αρτάκης και θα παλεύουμε για να σωθούμε.

Όποιος αναλάβει το μπάσκετ αυτή τη χρονική στιγμή πρέπει να τύχει της υποστήριξης μας γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο Πανιώνιος ούτε και η ΠΑΕ το παν.

2 σχόλια:

  1. Λέγεται ότι έχει βρεθεί κάποιος αντίστοιχος "Λιανός" να αναλάβει την ομάδα.Μακάρι αν και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο κόσμος του Πανιωνίου δεν έχει αγκαλιάσει το μπάσκετ.Αν το σκεφτεί κανείς καλά θα δει ότι η ομάδα του μπάσκετ είναι αυτό που κυνηγάμε να πετύχουμε στο ποδόσφαιρο.Πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα,με καλό ποσοστό Ελλήνων παικτών,σε ένα σύγχρονο γήπεδο,δουλεύει πολύ με τα φυτώρια,παίζει καλό μπάσκετ και είναι κάθε χρόνο στην Ευρώπη.Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς για τα δεδομένα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να θέλουμε; Είμαστε από τους πιο ράθυμους φιλάθλους που υπάρχουν. Φαντάζομαι ότι θέλουμε να παίζει η ομάδα στο σαλόνι του σπιτιού μας. Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από την οργάνωση του Ελληνικού αλλά και από την παγερή ατμόσφαιρα. Για να κάνω την αυτοκριτική μου, η τελευταία φορά που πήγα στο Ελληνικό ήταν στο παιχνίδι με την Ρεάλ. Θεωρείστε ως δεδομένο ότι ο γιος μου θέλει να έρχεται πάντα μαζί, πράγμα δύσκολο στο μπάσκετ λόγο ώρας και ημέρας. Άρα για λόγους ανεξάρτητους σε κάποιο βαθμό από τη θέλησή μου χάνω τα περισσότερα παιχνίδια του μπάσκετ. Σε αυτό λοιπόν το ιστορικό παιχνίδι, το γήπεδο ήταν σχεδόν άδειο. Και όλα αυτά με φθηνό εισιτήριο στις καλύτερες θέσεις, με δωρεάν παιδικό, με ανθρώπινες τουαλέτες, με πάρκιγκ - έστω και μικρό, με το τραμ ακριβώς απέναντι (κάποιος πρέπει επιτέλους να βάλει φανάρι για τους πεζούς γιατί κάποια ημέρα θα σκοτωθεί κόσμος εκεί)...Δηλαδή τι άλλο περιμένει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.