Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Εξελίξεις

α) Διάβασα στο μπλόγκ του φίλου Ιωνα (http://iwn1998.blogspot.com/) ότι ο Δήμος Νέας Σμύρνης κινείται για να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου. Θα πώ ξανά μπράβο το Δήμο για την ευαισθησία του. Αρκεί να αποφύγει καταστάσεις της δεκαετίας του 90 για τις οποίες αν δεν κάνω λάθος έχει (ή είχε) επέμβει εισαγγελέας.

Ο δήμαρχος αποδεικνύει την αγάπη του για τον Πανιώνιο. Ελπίζω πια να το καταλαβαίνουν και όλοι αυτοί που με την ιστορία του γηπέδου είχαν ξεσπαθωσει κατά του Δήμου και του Δημάρχου.

Η ομάδα μπάσκετ περνάει δύσκολες στιγμές και πρέπει και σε αυτή να συμπαρασταθούμε. Θα πρέπει ένα ποσοστό των χρημάτων μας που θα ξοδέψουμε για τον Πανιώνιο να πάει και προς το μπάσκετ όχι μόνο προς το -μας-τα-πρηξες-με-τις-αλλοπροσαλες-συνεντευξεις-σου-επι-τέλους-αποφάσισε-Ρεκόμπα- ποδόσφαιρο.

β) Ο Ρεκόμπα έδωσε μια συνέντευξη στην El Mercurio που δημοσιεύτηκε το Σάββατο 13 Ιουνίου (http://diario.elmercurio.com/2009/06/13/deportes/futbol/noticias/A779A12C-360B-4294-96AD-5E8ECBD67761.htm?id={A779A12C-360B-4294-96AD-5E8ECBD67761}). Εκεί λέει ότι θέλει να πάει στη Λατινική Αμερική και ότι είναι ελεύθερος να φύγει και τα λοιπά που διαβάσαμε όλοι μας. Ακόμα και σήμερα δυο μέρες μετά περιμένω αντίδραση από την ΠΑΕ η τον Ρεκόμπα. Δεν την έχω δει μέχρις στιγμής. Νομίζω ότι κάπου το πράγμα ξεπερνά τα όρια του σοβαρού και εξελίσσεται σε μια κωμωδία. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να μπει μια προθεσμία στον φίλτατο Αλβάρο. Και η προσθεσμία θα πρέπει να είναι μέχρι τον αγιασμό. Αν στον αγιασμό είσαι μαζί μας αγαπητέ Αλβάρο ξέχνα τις άλλες ομάδες και στρώσου στη δουλειά. Πρέπει ο νέος προπονητής να στήσει μια ομάδα από την αρχή ξέροντας σε ποια στοιχεία θα βασιστεί. Σε αγαπάμε σε θέλουμε στην ομάδα αλλά αποφάσισε επιτέλους. Όχι να ψάχνεις όλο το καλοκαίρι για άλλη ομάδα και απλά εμείς να είμαστε η καβάντζα σου σε περίπτωση που ξεμείνεις όπως πέρσι.

2 σχόλια:

  1. Ο Ιωνας ανέφερε σε νέο του σχόλιο μεταγενέστερη δημοσίευση παλαιότερης συνέτευξης. Αυτό δεν λύνει εντελώς το πρόβλημα. Προβληματική δεν είναι η στάση του Ρεκόμπα, αλλά η ύπαρξη η μη της συμφωνίας που επικαλείται. Γιατί μπορεί ο Αλβάρο να είναι στον Αγιασμό, αλλά να μην είναι τα Χριστούγεννα.
    Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα και όλοι θα σεβαστούν τις υπογραφές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το διάβασα το σχόλιο του Ιωνα αλλά δεν το πιστεύω. Και αυτό γιατί η συμφωνία σύμμφωνα με τον Τσακίρη έγινε την Παρασκευή 5 Ιουνίου και η συνέντευξη δημοσιεύθηκε στι 13 Ιουνίου δηλαδή 8 μέρες μετά. Καθημερινή εφημερίδα να έχει τέτοια συνέντευξη και να την κρατάει 8 μέρες μου φαίνεται κουφό. Σε 8 μέρες ο Ρεκόμπα μέχρι και στη Σελήνη θα μπορούσε να πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.