Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Απάντηση από την ΠΑΕ για τα παιδικά

Έλαβα αυτό το γράμμα από την ΠΑΕ και το δημοσιεύω ως έχει:

" Εχω την εντύπωση οτι η Π.Α.Ε Πανιώνιος δίνει αρκετές εναλλακτικές όσον αφορά τα παιδιά και την είσοδο τους στο γήπεδο με καθόλου ή ελάχιστα χρήματα. Τα δύο τελευταία χρόνια, τα παιδιά και η δημιουργία νέων φιλάθλων, είναι ενα από τα βασικά ζητήματα της πολιτικής της Π.Α.Ε και νομίζω οτι αποδεικνύεται από όλες τις κινήσεις που γίνονται κατά καιρούς.

Δωρεάν κάρτα εισόδου για γονιό και παιδί, στη περίπτωση που είναι αθλητής του Πανιωνίου ή μαθητής σχολείου της Νέας Σμύρνης, παιδικό εισιτήριο διαρκείας με τιμή 25ευρώ στη θύρα 2 είναι τα βασικότερα όσον αφορά τα παιδιά και τα εισιτήρια διαρκείας.

Οι θύρες 4 & 7, όπως και τα επίσημα, κακα τα ψέματα είναι κατα πολύ μικρότερες σε χωρητικότητα από τη θύρα 2 ή τη θύρα 1 (αθλητική/μαθητική) και συν τοις άλλοις είναι αριθμημένες με αποτέλεσμα να πρέπει να σεβόμαστε πάνω απ'όλα τους κατόχους διαρκείας και εκείνους οι οποίοι δίνουν 25ευρώ και θέλουν τη θέση τους, χωρίς να τίθεται θέμα να τους "φάει τη θέση" κάποιος επειδή έχουν μπεί υπεράριθμοι η έχει γίνει κακή διαχείριση.

Σίγουρα υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης και σε αυτό το δρόμο κινείται η Π.Α.Ε συνεχώς. Κάποια πράγματα όμως λέγονται ευκολότερα απ'ότι γίνονται.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Μόγκριτς

Διαχείρηση Εισιτηρίων & Εκδηλώσεων

Π.Α.Ε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ

Andreas Mogridge

Ticketing & Event Management

PANIONIOS G.S.S

Tel : (0030) 210.9311189-90

Fax: (0030) 210.9332036

Mob: (0030) 6936.533406

Π.Α.Ε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ:

Ιωάννου Χρυσοστόμου 1, Νέα Σμύρνη, ΤΚ: 171-22

1, I. Chrisostomou St. / Nea Smyrni / 171-22 / Athens / Greece

e-mail: contact@panionios.gr, mogridge@panionios.gr

Web : www.panionios.gr "

3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Κύριε

    Η ερώτηση μου ειναι απλή: Γιατί δωρεάν κάρτα εισόδου για κάθε παιδί σχολείου της Νέας Σμύρνης και όχι για κάθε παιδί που ο μπαμπάκας του ξηλώνεται για να αγοράσει διαρκείας; Δηλαδή εμείς οι Πανιώνιοι της διασποράς (δηλάδή οι εκτός Νέας Σμύρνης) στο πυρ το εξώτερον; Αυτά μικραίνουν τον Πανιώνιο και τον κάνουν κατά τη γνώμη μου μια ομάδα μιας συνοικίας.

    Επίσης δεν καταλαβαίνω, αν υπάρχει παιδί σε σχολείο της Νέας Σμύρνης παίρνει δωρεάν κάρτα εισόδου και ο μποαμπάς του; Τότε να μετακομίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχόλιο Β'. Αν όπως προτείναμε βγούν παιδικά διαρκείας για τα εκτός ΠΟΚ παιγνίδια θα υπάρξει πρόβλημα με τις θύρες 4 και 7; Αφού τα πιτσιρίκια θα έχουν τις θέσεις τους. ΚΑι αυτά που λέμε τα λέμε επειδή θέλουμε να σεβόμαστε τους κατόχους διαρκείας.

    Θα προτιμούσα μια απάντηση: Προτιμάτε σαν ΠΑΕ να μην πάρω διαρκείας και να έρθω σε όσα παιγνίδια έρθω με τα παιδιά μου πληρώνοντας τα 35 ευρώ ανά παιγνίδι ή να πάρετε μαζεμένα 350 ευρώ για ένα διαρκείας για μένα και δυο παιδία για τα 11 παιγνίδια; Μην μου πειτε μόνο ότι η 4 και η 7 γεμίζουν σε αυτά τα παιγνίδια και δεν χωράνε τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε pgss
    έχω στείλει απάντηση στο θέμα. Επειδή το κείμενό μου είναι μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να δεχθεί ως απάντηση το μπλογκ, στο έχω στείλει με email, το οποίο σε παρακαλώ, εάν είναι δυνατό, να το ανεβάσεις ως ανάρτηση.
    Σε ευχαριστώ προκαταβολικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.