Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Οικογενειακά Διαρκείας του Ηρακλή

Από τον Σπορτ-ΦΜ(http://www.sport-fm.gr/article/181900)

"«Διευκρινίζεται ότι, με την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, αρχίζει και η περίοδος ανανέωσης των περυσινών κατόχων των διαρκείας για την οικογενειακή κερκίδα. Από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009, δικαίωμα εξασφάλισης διαρκείας για την οικογενειακή κερκίδα (FAMILY) έχουν ΜΟΝΟ οι περυσινοί κάτοχοι, ενώ από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009 η διάθεση των οικογενειακών διαρκείας θα είναι ανοικτή για όλους τους φίλους της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι:

Στη θύρα 6 θα λειτουργήσει η οικογενειακή κερκίδα. Στη θύρα αυτή, θα εισέρχεται όλη η οικογένεια, εφόσον το ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ της έχει προμηθευτεί τα αντίστοιχα εισιτήρια διαρκείας, με την προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Το εισιτήριο διαρκείας για κάθε μέλος της οικογένειας αντιστοιχεί προς 20 ευρώ (καταβάλλεται μόνον το αντίτιμο κόστους κάρτας).

Για τα οικογενειακά διαρκείας, απαιτείται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης». "

20 ευρώ το άτομο στην οικογενειακή κερκίδα του Ηρακλή κύριοι της ΠΑΕ Πανιώνιος. Δηλαδή για μια οικογένεια με 2 γονείς και 2 παιδιά με το πιστοποιητικόμ οικογενειακής κατάστασης 80 ευρώ. Σκεφτείτε το εν όψει της αυριανής συνέντευξης τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.