Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Και τα πράγματα χειροτερεύουν ...

Από τη gazetta.gr (http://www.gazzetta.gr/content/view/26697/2/)

"Την ίδια ώρα ο Πανιώνιος κινδυνεύειτουλάχιστον με μία αγωνιστική τιμωρίας της έδρας του, καθώς στο φύλλο αγώνος έχει αναφερθεί ότι ο α’ βοηθός Δάλλας, δέχθηκε επίθεση (χτυπήθηκε) από οπαδό των γηπεδούχων στη φυσούνα."

Δύο παιγνίδια στην έδρα μας, αν τιμωρηθούμε στο ένα ίσως τελικά τα κομπιουτεράκια μας χρειαστούν. Τα ερωτήματα πολλά. Ποιος ήταν αυτός ο φίλαθλος, πως έφτασε εκεί, τι έκανε η ασφάλεια του γηπέδου κλπ. Εγώ κάνω τις ερωτησεις (εμπαθέστατος γαρ) αλλά αμφιβάλλω πολύ για το αν θα πάρω απαντήσεις.

4 σχόλια:

  1. Τα κομπιουτεράκια θα χρειαστούν αν αρχίσει τα 2πλά ο ΟΦΗ.

    Τελικά μήπως στόχος σε όλα αυτά είναι ο ίδιος ο Τσακίρης? Μήπως κάποιοι επιβουλεύονται και παίκτες και ομάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι γίνεται και δεν μπορω να απαντήσω. Γι αυτό και ρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε νομίζω ότι πρέπει να ψάχνουμε άγνωστους εχθρούς και περίεργα σενάρια. Τα πράγματα είναι απλά. Έγιναν λάθη και υπήρξαν ολιγωρίες τις οποίες πληρώνουμε. Μέχρι εδώ όλα καλά. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Φανταστείτε πως νοιώθουν οι βάζελοι που είδαν την χρονιά να χάνεται από την αρχή και έχουν δαπανήσει 24 εκατ.
    Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα και πως δεν θα κινδυνεύσει η ομάδα.
    Το να περιμένουμε πάντως το αποτέλεσμα του παιχνιδιού της Τετάρτης για να πάρουμε αποφάσεις δεν μας κολακεύει καθόλου. Αυτή είναι νοοτροπία μικρής ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ψάχνουμε για φανταστικά σενάρια. Απλά κάθε φορά που η ομάδα είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της κάποια "λάθη" συμβαίνουν και πάλι "βοήθεια Παναγιά". Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει πια να είναι σύμπτωση.

    Μα είμαστε μικρή ομάδα. Έχεις δεί καμία μεγάλη ομάδα να έχει στο ΔΣ της εκπροσώπους συνδέσμους φιλάθλων με 30 και 40 ενεργά μέλη; Αν θέλουμε να μεγαλώσουμε θα πρέπει να οργανωθούμε σε επαγγελματικά πρότυπα. Θα πρέπει να πάψει η πλατεία να επηρεάζει καταστάσεις κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.