Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Επιστροφή Λίνεν

Στο blog του brfunatic διεξάγεται μια δημοσκόπιση για το αν ο κόσμος του Πανιωνίου θέλει την επιστροφή του Γερμανού. Η απάντηση όπως κατάντησε η ομάδα είναι προφανής. Ποιος τυφλός δεν θέλει να δει;

Εγώ αν και ψήφισα υπέρ της επιστροφής Λίνεν έχω τις αμφιβολίες μου. Αυτές πηγάζουν απο το αν θα αφήσουν τον Γερμανό να δουλέψει ή κάποιοι από μέσα θα του σκάψουν το λάκκο όπως έγινε και με παρόμοιες επιστροφές σε άλλες ομάδες (π.χ. Μπάγεβιτς σε γάβρο). Για να έχει νόημα η επιστροφή αυτή θα πρέπει:
α) Να του δώσει η διοίκηση ένα μπάτζετ σχετικά της προκοπής (π.χ. όσα παίρνει ο Ρεκόμπα) και να τον αφήσει να το διαχειριστεί. Γιατί εγώ από όσο θυμάμαι όλο με δοκιμές την έβγαζε. Να δούμε τελικά όταν έχει κάποια λεφτά τι παίκτες θα φέρει και ποιους θα απορρίψει.
β) Να μην του πουλήσουν μέσα στη χρονιά παίκτες απαραίτητους για την ομάδα.
γ) Να τον προστατέψουν απο διάφορες φήμες οι οποίες κυκλοφορούν τώρα και είμαι βέβαιος ότι θα ενταθούν όταν θα επιστρέψει, γιατί εδώ ισχύει ότι και στην ερώτηση του Κούρκουλου στη Λόλα "Γιατί Μαύρε;""Είναι πολλά τα λεφτά Άρη". Αυτό αναφέρεται και στα έντυπα που βγάζουν εταιρείες του συλλόγου.

Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε ποιοι τελικά έχουν δίκιο. Όλοι εμείς που τον θεωρούμε ακρογωνιαίο λίθο της πορείας των τελευταίων χρόνων ή αυτοί που του καταμαρτυρούν διάφορα.

Αν αυτά δεν γίνουν δεν έχει νόημα η οποια επιστροφή του. Αυτη αν γίνει χωρις αυτές τις προϋποθέσεις θα έχει μοναδικό σκοπό την απομυθοποίηση του. Και προσωπικά θα τον θεωρήσω μεγάλο βλάκα αν δεχθεί.

4 σχόλια:

  1. πολυ σωστα.
    Αλλα τι να περιμενουμε το τελος της χρονιας για να κανουμε ταμειο?
    το ταμειο εχει γινει πολυ καιρο τωρα κι ειναι μειον,πολυ μειον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είπα αυτό. Είπα ότι αν γυρίσει πίσω πρέπει να τον αφήσουν να δουλέψει και όχι να του πριονίζουν την καρέκλα για να μας πουν μετα , ορίστε κύριοι είχαμε δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προφανώς και όταν μιλάμε για επιστροφή του Γερμανού,μιλάμε γιά επιστροφή υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις. Διαφορετικά είναι κοροϊδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.