Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Έκαστος κατά διάνοια

Χτες κυκλοφόρησε η είδηση ότι Μάκος και Μανιάτης συμφώνησαν για νέα 4ετη συμβόλαια με τον Πανιώνιο. Η είδηση ήταν απίστευτη. Ο λόγος ότι δυο από τους καλύτερους νεαρούς έλληνες δέχονταν να δεσμευθούν μέχρι το 27ο έτος τους με τον Πανιώνιο. Την προηγούμενη μέρα μάλιστα ο ατζέντης του ενός μέσα από τη sportnet είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟ για τον παίκτη του.

Υπάρχει κανένας Πανιώνιος που δεν θα χαιρόταν από μια τέτοια είδηση; Κανένας.
Υπάρχει κανένας Πανιώνιος που δεν θα χειροκροτούσε τον Τσακίρη αν κατάφερνε τέτοιο πράγμα; Κανένας.
Υπάρχουν Πανιώνιοι που θα πίστευαν μια τέτοια είδηση; Ελάχιστοι, ιδίως οι νεώτεροι που δεν έχουν ζήσει τους τρόπους με τους οποίους έχουν φύγει στο παρελθόν οι ταλαντούχοι παίκτες από την ομάδα. Οι παλιότεροι ξέρουν στο πετσί τους πολύ καλά τους τρόπους με τους οποίους το ΠΟΚ επηρεάζει τους πάικτες που θέλει να πάρει και γι αυτό είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί.

Μου κάνει λοιπόν τεράστια έκπληξη το γεγονός πως ο εν χριστω αδελφός Ευθύμιος Διόγος (ο οποίος όπως παραδέχεται και ο ίδιος είναι αυτός που έδωσε την είδηση) γράφει χτες πανηγυρίζοντας "Η παραμονή του Μανιάτη και του Μάκου θα είναι η καλύτερη απάντηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη σε όλους, εντός και εκτός Πανιωνίου. Ιδιαίτερα για ορισμένες "Πανιωνάρες" που έχουν προβλέψει την... καταστροφή του συλλόγου." Και συνεχίζει και σήμερα που αποδείχτηκε η είδηση ότι είναι απλά ευσεβείς πόθοι και ότι οι δύο παίκτες συζητούν μεν αλλά δεν έχουν συμφωνήσει για 4ετή συμβόλαια; "Υ.Γ. 2 Υπάρχουν κάποιοι Πανιώνιοι (;) που πρέπει χθες το απόγευμα να στεναχωρήθηκαν όταν άκουσαν ότι ο Μανιάτης είναι κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο. Σήμερα με ορισμένα δημοσιεύματα αναθάρρησαν (!!!). Ας κάνουν λίγο υπομονή γιατί μάλλον θα στεναχωρηθούν πολύ αυτό το καλοκαίρι..."

Όπως γράφει και η εκκλησία στη λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου: "Έκαστος κατά διάνοιαν έχει και πάντων και πασών ..."
Δηλαδή σε απλά ελληνικά, όσοι έχουν την διχόνια στο μυαλό τους την βλέπουν και σε όλους τους άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.