Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Και το δούλεμα συνεχίζεται

Γράφει ο Καρπετόπουλος (http://www.sport-fm.gr/article/170392) :
"Παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις το θέμα Εκρά στον Πανιώνιο. Ο μάνατζερ του νεαρού Γάλλου ποδοσφαιριστή, του πρώτου στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που αγοράστηκε (όπως προκύπτει) για να ενισχύσει την ομάδα Νέων ενός μεγάλου συλλόγου, ετοιμάζεται να στείλει εξώδικο στην ΠΑΕ, επειδή ο πελάτης του δεν αναγράφεται μεταξύ των σκόρερ του Πανιωνίου στο φιλικό ματς με τον Ηλυσιακό.

Ο Εκρά σημείωσε το τρίτο γκολ, αλλά οι εφημερίδες έγραψαν ότι επρόκειτο για αυτογκόλ, υπακούοντας, σύμφωνα με το εξώδικο, στη θέληση του προπονητή του Πανιωνίου! Κι έτσι το 2009 μάθαμε ποιος ελέγχει τον Τύπο και τα ΜΜΕ στην Ελλάδα: ο Γιώτης Σταματόπουλος!"

Μας πήρανε στο δούλεμα με τον Εκρά. Και αυτοί καλά κάνουν, εμείς τους δίνουμε πατήματα. Θυμάμαι το τι είχα ακούσει πριν δυο μήνες όταν έκανα κριτική για τη μεταγραφή του Εκρά. Λες και εγώ ήθελα το κακό της ομάδας. Λες και ΕΓΩ έχω κάποια οικονομική σχέση με την ΠΑΕ. Άλλοι όμως έχουν. Απλά τότε τόνιζα τα αυτονόητα. Σήμερα λοιπόν που μας πήρανε στο ψιλό (έχει ξαναγράψει ο Καρπετόπουλος για τον Εκρά) εγώ ξαναρωτάω. Τις ίδιες ερωτήσεις που έπρεπε να κάνει και ο Κόσμος της Eternnal σε εκείνες τις συνεντεύξεις και δεν έκανε ποτέ. Ποιος επέλεξε τον Εκρά; Τον είχε δει κανένας αγωνιζόμενο; Ποια είναι τα καλά του στοιχεία; Ποια τα ελαττώματα του; Πόσο τελικά κόστισε αυτή η ενίσχυση της ομάδας νέων; Ποια κενά θα μας κάλυπτε;

Θέλω να πιστεύω ότι με την πρόσληψη Λαγωνικάκη τέτοιες γκάφες δεν θα ξαναγίνουν στο μέλλον.

1 σχόλιο:

  1. Εκπληκτική είναι η ιστορία για το εξώδικο. Εν ολίγοις, ο δικηγόρος του Εκρά θα καλεί την Π.Α.Ε να προβεί σε κάθε ενέργεια έναντι του τύπου ώστε να αναγνωρισθεί ο πελάτης του ως σκόρερ του τρίτου τέρματος; Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.
    Θεωρητικά τότε αυτό θα μπορούσε να γίνει σε κάθε περίπτωση. Ακόμη και σε επίσημα παιχνίδια. Εξώδικο κατά διαιτητή, των βοηθών, του τέταρτου, του παρατηρητή και της διοργανώτριας αρχής για να αναγνωριστεί κάποιος σκόρερ... Τότε ουσιαστικά μπορεί κανείς να προσβάλει κάθε καταχώρηση στο φύλλο αγώνα...Η Ελλάδα θα είναι ουσιαστικά η πρώτη χώρα στον κόσμο που επί της ουσίας θα έχει καταργήσει τον διαιτητή.
    Θα έλεγα ότι ο Μάνατζερ του Εκρά θα έπρεπε να ανάψει δυο λαμπάδες στο μπόι του Τσακίρη για την χάρη που του έκανε και να αφήσει τα εξώδικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.