Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Για τα μάτια του κόσμου

Έβγαλε ανακοίνωση η ΠΑΕ διαψεύδοντας τα μεταγραφικά σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους παίκτες μας. Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση επιτίθεται και ενάντια στην αθλητική δημοσιογραφία.

Καπάκι βγαίνει στην σπορτνετ μια δήλωση του μάνατζερ του Άκη Μάκου Γιάννη Καινούργιου που επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του ΠΑΟ για το Μάκο. Κάποιος λοιπόν μας δουλεύει. Αν όντως η ΠΑΕ δεν γνωρίζει τίποτα για το φόνο μήπως πρέπει να προχωρήσει σε καταγγελία στη Φιφα; Από ότι ξέρω μόνο παίκτες που έχουν μπει στους τελευταίους 6 μήνες του συμβολαίου τους μπορούν να συζητούν ελεύθερα με άλλες ομάδες. Ο Μάκος δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία συνεπώς αν ο μάνατζερ του συζητά με άλλες ομάδες τότε παραβαίνει το νόμο και πρέπει να τιμωρηθεί. Πως αλλιώς ξέρει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟ αν δεν συζητά μαζί του; Σημαίνει ότι τον πλησίασαν. Ερώτημα πρώτο: Τούς έστειλε στην ΠΑΕ να καταθέσουν πρόταση; Ερώτημα δεύτερο: Αν τους έστειλε στην ΠΑΕ προφανώς θα ξέρει και αν τελικά την κατέθεσαν την πρόταση. Την κατέθεσαν λοιπόν κύριε Καινουργιε; Η τελικά όλα αυτά είναι παιγνίδια μανατζαρέων;

Η αλήθεια νομίζω είναι κάπου στη μέση. Αν η ΠΑΕ ήθελε να κρατήσει τους παίκτες της θα τους έκανε μια καλή πρόταση. Αυτή τη στιγμή με εξαίρεση τον ΠΑΟ δεν υπάρχει ελληνική ομάδα που να μπορεί να δώσει τα λεφτά που ζητά ο Πανιώνιος. Με το ξαλάφρωμα του ρόστερ μπορούν να εξοικονομηθούν κάποια λεφτά τα οποία να δωθούν στον Μάκο και στον Μανιάτη για να μείνουν. Δυστυχώς όμως νομίζω ότι η ΠΑΕ θέλει να πουλήσει τουλάχιστον τον έναν από αυτούς. Είναι μέσα στην πολιτική του πουλάμε έναν πρωτοκλασάτο παίκτη μας ανά μεταγραφική περίοδο. Αν αυτό συμβαίνει τότε οι ανακοινώσεις είναι για τα μάτια του κόσμου.

2 σχόλια:

  1. Ας περιμενουμε θα ελεγα,τα παιχνιδια και οι λαμογιες μανατζαρεων ειναι καθημερινο φαινομενο.
    Αν ομως συμβαινει αυτο που λες στο τελος,ειναι ντροπη τους.Ειδικα μετα απο οσα συνεβησαν φετος ειναι υποχρεωση τους να κανουν οτι μπορουν για να κρατησουν και τους δυο.
    Περαν του αγωνιστικου,η παραμονη τους η οχι,εχει και πολυεπιπεδο συμβολικο χαρακτηρα μεγαλης σημασιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασες τι γράφει σήμερα η γκολ; Ο Εστογιανώφ έχει συμφωνήσει να πάρει σε περίπτωση μεταγραφής του το 50% του ποσού που θα αξιώσει ο Πανιώνιος.Κατά τα άλλα είμαστε σοβαρή ομάδα και μας φταίει ο αθλητικός τύπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.