Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται!!!!!

Πέρσι θεωρούσαμε ότι ήταν αποτυχία η ήττα από τη Μπορντώ και φταίχτης ήταν ο προπονητής.
Πέρσι θέλαμε να διώξουμε τον Λίνεν και θεωρούσαμε αποτυχία την 5η θέση.
Το καλοκαίρι δεν μας άρεσε η ομάδα που έπαιξε με τη Νάπολι και αποκλείστηκε. Ο άχρηστος προπονητής τζάμπα έπαιρνε το μισθό του.

Αγωνιστήκαμε σκληρά να τον διώξουμε. Κάποια στιγμή τα καταφέραμε.

Ο αγώνας φέτος δικαιώνεται, ο άχρηστος προπονητής έφυγε, και ο Πανιώνιος με το Καλύτερο Ρόστερ της ιστορίας του μόλις που θα σωθεί (και αυτό όχι γιατί αυτός μπορεί να κερδίσει αλλά γιατί δεν μπορεί ο ΟΦΗ). Ευτυχώς που έχουμε όλους αυτούς που μας θυμίζουν πόσο άχρηστος ήταν ο προπονητής που έφυγε και πόσο πετυχημένες (απόντος του άχρηστου προπονητή) ήταν οι μεταγραφές του Γενάρη.

Μπράβο μας. Και εις ανώτερα. Σε νέες επιτυχημένες ποδοσφαιρικές αναλύσεις. Μετά από όλες αυτές τις πετυχημένες αναλύσεις προτείνω να απονεμηθούν τιμητικά διδακτορικά ποδοσφαίρου σε όλους αυτούς. Τόση γνώση μπάλας ρε παίδί μου να μην πάει χαμένη.

5 σχόλια:

  1. Χαμένη χρονιά, χαμένα όνειρα, χαμένη υπερηφάνεια... Σε λίγο καιρό θα κάνουμε ταμείο. Βέβαια τότε κάποιοι θα αρχίσουν να λένε ότι κάτι καινούργιο αρχίζει και γιά το καλό της ομάδας θα είναι να μην κάνουμε κριτική. Αμ δε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να τον κάνεις τον άχρηστο τον γερμαναρά όταν δυο χρονιές συνέχεια μας έφερε στην 5η θέση? Η στασιμότητα αυτή μας κούρασε! Δεν το καταλαβαίνεις? Να πάει στο καλό κι αυτός και όλα τα άχρηστα ψυχοπαίδια του (Μάκος, Μανιάτης, κλπ).

    Ακούς εκεί να μην αποκλείσει τη Γαλατά (η πραγματική αντίπαλος εκείνο το βράδυ με τη Μπορντώ)! Τη Γαλατά που πέρασε από τη Νέα Σμύρνη με γκολ οffside και ανύπαρκτο πέναλτυ και που έσπρωχνε εξαρχής η Ουέφα με χίλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαμένη χρονιά, χαμένα όνειρα, χαμένη υπερηφάνεια.... Έτσι δεν γίνεται πάντα στον Πανιώνιο; Για να θυμηθούμε τη χρονιά 98-99 με τον Γουίλαν πως ξεκινήσαμε και πως σωθήκαμε την τελευταία στιγμή; Το ίδιο δεν έγινε και με το Μπέο τη χρονιά που μπήκαμε στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ; Δεν φτάσαμε να πάιζουμε την κατηγορία στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο;

    Τι άλλαξε τώρα; Τίποτα, μετά από δυό χρονιές αγωνιστικής ανάτασης ξαναγυρίζουμε στα συνηθισμένα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και άμα πετύχει κανείς αυτή την πουτ... την υπερβαση στο δρόμο, ας της τα πεί ένα χεράκι!
    Μα να την κυνηγάμε με τόσο πάθος και αυτή να μην μας κάθεται με τίποτα .....

    Μάλλον η γερμανοπαρέα θα φταίει (όπως το πάγιο του ΟΤΕ στη διαφήμιση) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ''Μπουμπενκο'' και πολυς μας ειναι μαγκες..μ'αυτα τα μυαλα που κουβαλαει(νε) μην περιμενετε τιποτα καλυτερο..παλι στον πασατεμποχαβαλε θα το ριξουμε για να μην τρελλαθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.