Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Επικαιρότητα

Διαβάζω ότι έρχονται και δοκιμάζονται παίκτες από την Αγγλία η την Πορτογαλία. Το προφανές ερώτημα είναι ποιος τους δοκιμάζει αφού ο προπονητής της επόμενης χρονιάς δεν έχει κλείσει ακόμα. Έχει νόημα να τους δοκιμάσει ο Σταματόπουλος αφού δεν θα είναι ο προπονητής που θα σχεδιάσει τον Πανιώνιο της επόμενης χρονιάς;

Νομίζω ότι επαναλαμβάνονται λάθη του παρελθόντος όπου η γνώμη του προπονητή δεν ήταν η κυρίαρχη στην επιλογή των παικτών. Βλέπω επίσης ότι οι παίκτες που έρχονται έχουν το ίδιο προφίλ με τους προηγούμενους, δηλαδή είναι νεαρής ηλικίας με πιθανή μεγάλη αξία μεταπώλησης. Η άποψη μου είναι ότι στη θέση του κεντρικού αμυντικού χρειαζόμαστε έναν έμπειρο παίχτη, έναν παίχτη που και μόνο η ύπαρξη του θα στηρίξει και αγωνιστικά και ψυχολογικά τους υπόλοιπους.

Ανάμεσα στα άλλα σκόραρε και ο Εκρά. Ελπίζω αυτό το γκόλ να έχει και συνέχεια σε επίσημα παιγνίδια της πρώτης ομάδας.

3 σχόλια:

  1. Τι να τον κάνεις τον προπονητή? Στην Ελλάδα παίζεις για τις θέσεις 5-10 όταν τα έχεις καλά με τους μεγάλους, και για τις 11-16 όταν δεν τα 'χεις. Άλλωστε η ομάδα έχει γεμίσει προπονητές: Σταμ, Δέδες, Μάτζιος κ.ο.κ.
    Τι να τον κάνεις τον έμπειρο αμυντικό? Πού θα τον πουλήσεις μετά? Θα σου μείνει εσαεί...
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιά τον Λουκίνα της Αγίας Παρασκευής πάντως έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από άνθρωπο που γνωρίζει καλά τα πρωταθλήματα αυτά καθώς και τον παίκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μολις διάβασα ότι αποχώρησε ο Εκρά από την προπόνηση και είμαι πραγματικά συντετριμμένος.Πως θα πάμε τώρα στη Λάρισα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.