Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Χαρές και Πανηγύρια

Η ομάδα παίζει ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι εκτός έδρας, με μια ομάδα που όπως δυστυχώς καταντήσαμε έχει τους ίδιους στόχους. Αντί λοιπόν να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να κοιτάξουμε να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα κάνουμε γιορτούλες. Στις γιορτούλες αυτές ψάχνουμε με το κυάλι να βρούμε δηλώσεις του ενός από τους 4 παίκτες που συμμετείχαν. Στις γιορτούλες αυτές ένας σούπερ-σταρ που όμως απογοητεύει με την απόδοση του μας λέει πόσο ευτυχής είναι που ηρθε στην Ελλάδα. Δεν μας λέει όμως που αλλού θα έβρισκε τόσα λεφτά για τόσο μικρή αγωνιστική προσφορά. Ελπίζω ο παίκτης αυτός να είναι στην αποστολή για τη Λειβαδιά. Στην γιορτούλα αυτή έκανε δηλώσεις και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. Δεν θα τις σχολιάσω απλά θα ρωτήσω που είναι ο πρόεδρος. Γιατί δεν εμφανίζεται; Μήπως τελικά είχε δίκιο ο Λίνεν που είπε ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του;

Η γιορτούλα τελείωσε. Αφήστε λοιπόν τις αθλητικές εφημερίδες ήσυχες και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ στον αγώνα της Κυριακής. Αυτό έχει σήμερα σημασία και όχι τι έγραψε η κάθε αθλητική ιστοσελίδα. Το τι θα γίνει με τον Μανιάτη θα το δούμε το καλοκαίρι. Και για να έχει νόημα η συζήτηση θα πρέπει να είμαστε στην Α Εθνική.

2 σχόλια:

  1. Πάλι καλά πάντως που υπάρχουν οι sponsors. Για να δούμε αν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους για του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα λοιπον που σωσαμε την κατηγορια,θα διωξουμε και το Σταμ(που αν κοουτσαριζε καλα θα ειχαμε συν 10 βαθμους)και θα σκισουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.