Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Λάσπη

Συνήθως οι αποτυχημένοι όταν θέλουν να υπονομεύσουν κάποιον προσπαθούν να τον μειώσουν πετώντας του λάσπη. Αυτοί που έχουν αξία απο μόνοι τους δεν χρειάζονται να το κάνουν γιατί επιβάλονται με την αξία τους.

Ποτέ δεν περίμενα ότι θα κυκλοφορούσαν τέτοιες φήμες για ανθρώπους που παρήγαγαν έργο στην ΠΑΕ. Θεωρούσα ότι ο Πανιώνιος έχει ακόμα ψήγματα του ήθους το οποίο τον χαρακτήριζε στο παρελθόν. Δυστυχώς έκανα λάθος. Ο βόθρος που λέγεται ελληνικό επαγγελματικό ποδοόσφαιρο έχει εξαφανίσει κάθε έννοια ήθους. Γιατί για να φτάσουν οι φήμες αυτές σε μένα που μένω αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την Πλατεία θα πρέπει να είναι αρκετά διαδεδομένες. Όποιος έχει κότσια και στοιχεία ας βγεί να τα πει ανοικτά, και όχι να τα σιγοψιθυρίζει απο πίσω απλά για να δικαιολογήσει μια εντελώς παράλογη απόφαση.

Είναι πάντως γνωστό ότι η λάσπη τελικά θα επιστρέψει σε αυτόν που την πετάει. Και με τόση λάσπη
θα μας έρθουν σχεδόν τσάμπα τα οικοδομικά υλικά για το νέο αθλητικό κέντρο όταν αυτό γίνει.

1 σχόλιο:

  1. Προσυπογράφω ... Και το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι πως όλοι αυτοί που άρχισαν να βάζουν τη λάσπη στον ανεμιστήρα την κατάλληλη στιγμή, σφυρίζουν τώρα αδιάφορα ... Βλέπεις, το κατάντημα είναι τέτοιο που δεν σηκώνει και πολλή συζήτηση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.