Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Δήλωση Λίνεν

«Ελπίζω ο Πανιώνιος να επιστρέψει σύντομα στις νίκες. Αυτό θα είναι ό,τι καλύτερο, το πιο σημαντικό και αυτό ακριβώς που χρειάζεται η ομάδα αυτή τη στιγμή. Ο κόσμος του Πανιωνίου πρέπει στις δύσκολες στιγμές να είναι δίπλα στην ομάδα και να σταθεί στο πλευρό του Γιώτη Σταματόπουλου και των παικτών». «Μια νίκη θα επαναφέρει το καλό κλίμα και την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Όλοι όσοι εργάζονται στον σύλλογο χρειάζονται στήριξη και ενότητα. Είμαι σίγουρος ότι ο Πανιώνιος θα βρει και πάλι τον δρόμο του».

Η δήλωση αυτή υπάρχει στη sportday και την αναδημοσιεύω από την http://www.sport-fm.gr/article/168346.

Άλλο ένα δείγμα ήθους απο τον πρώην προπονητή μας και ταυτόχρονα ένα ακόμα σκαμπίλι σε όλους αυτούς που προσπαθούν με ανώνυμες φήμες να κάνουν το άσπρο μαύρο.

6 σχόλια:

  1. Ο ανθρωπος ζηταει να γυρισει κι εμεις ασχολουμαστε με Δωνηδες και λοιπους..τι να πεις εκτος απο το οτι ο Τσακιρης εχει μια τελευταια ευκαιρια να αντιστρεψει το μπαχαλο που δημιουργησε και να παρει πισω και με το παραπανω ολους τους ποντους που εχασε στη συνειδηση μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως θα ήταν σκόπιμο να κάναμε εμείς ένα γκαλοπ γιά την επιστροφή του Γερμανού;Ο κόσμος του Πανιωνίου πρέπει να πάρει θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν βγάλεις θα βγάλω κι εγώ. Το ερώτημά μου θα είναι ξεκάθαρο: Επιστροφή Λίνεν ή πρόσληψη οποιουδήποτε άλλου προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντα τα καλα συμβαίνουν όταν λείπω απο το που-σου. Τελος πάντων. Ενα γκάλοπ ειναι αρκετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.