Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

ΠΣΑΤ

Ο ΠΣΑΤ έβγαλε και νέα ανακοίνωση όπου μπλέκει λίγο τα πράγματα.Σε μια παράγραφο γράφει:
"Θυμίζουμε στην ΠΑΕ Πανιώνιος ότι, κατά την τελευταία προσφυγή μας στην Αθλητική Δικαιοσύνη ζήτησε συγγνώμη και δεσμεύτηκε με επιστολή της, τόσο στην τήρηση των κανόνων που αφορούν τις υπηρεσίες Τύπου στο γήπεδο- έδρα της στη Νέα Σμύρνη όσο και στο να μην παραχωρήσει εκ νέου το δημοσιογραφικό θεωρείο δίπλα από το κοντρόλ της Αστυνομίας σε παράγοντες των φιλοξενούμενων ομάδων. Η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν τήρησε όμως, την υπόσχεσή της για το συγκεκριμένο μπουθ, που είχε παραχωρηθεί στη Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που σαφώς παραβιάζει τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ). "

Το ΔΣ του ΠΣΑΤ είναι:
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΣΑΤ

Πρόεδρος: Παύλος Γερακάρης
Α΄Αντιπρόεδρος: Κώστας Μυλωνάς
Β΄Αντιπρόεδρος: Βασίλης Σκουντής
Γενικός Γραμματέας: Σωτήρης Τριανταφύλλου
Ταμίας: Τάσος Αντωνίνης
Ειδικός Γραμματέας: Θοδωρής Νταβέλος
Αναπλ. Ταμίας: Νίκος Τσώνης
Κοσμήτορας: Σπυριδούλα Σπανέα
Έφοροι: Αντώνης Αντωνόπουλος
Γιώργος Δασκαλόπουλος
Γιάννης Δέλκος
Σύμβουλοι: Μάκης Διόγος
Γιώργος Μίνος

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΣΑΤ

Πρόεδρος: Δημήτρης Ευσταθίου
Γραμματέας: Αγγελική Βύζικα
Μέλος: Νίκος Συνοδινός

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΣΑΤ

Πρόεδρος: Λάζαρος Πατσουράκος
Αν. Πρόεδρος: Πέτρος Λινάρδος
Γραμματέας: Γιάννης Δάρας
Μέλη: Γιάννης Μαμουζέλος, Γιάννης Αργυρίου

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΣΑΤ

Πρόεδρος: Βαγγέλης Αλυσανδράτος
Αντιπρόεδρος: Απόστολος Νταλούκας
Γραμματέας: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος

Ρωτάω λοιπόν το Σύμβουλο του ΠΣΑΤ Μάκη Διόγο Η επιλογή έγινε γιατί ξέρω ότι με διαβάζει και προφανώς περιμενω απάντηση. Το να ρωτήσω τον Γερακάρη ή τον Σκουντή δεν έχει κανένα νόημα. Τι νοιάζει τον ΠΣΑΤ αν δόθηκε το μπουθ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Διαμαρτυρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Γιατί διαμαρτύρεται ο ΠΣΑΤ; Η μήπως η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανήκει στον ΠΣΑΤ;

Προσωπικά συμφωνώ με την προάσπιση των δικαιωμάτων των δημοσιογράφων. Διαφωνώ με κάθε πράξη βίας μέσα στα γήπεδα είτε ενάντια σε φιλάθλους είτε πολύ περισσότερο σε δημοσιογράφους είτε είναι αμερόληπτοι είτε όχι. Όμως δεν νομίζω ότι δουλειά του ΠΣΑΤ είναι να υπερασπίζεται την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η μήπως είναι;

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ pgss1890 έχεις καταλάβει λάθος. Ο ΠΣΑΤ μας καταγγέλει γιατί δώσαμε δημοσιογραφικο μπουθ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς θεωρεί ότι τα δημοσιογραφικά μπουθ είναι μόνο για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ματς.
    Εχουμε προηγούμενα με τον ΠΣΑΤ γιατί στο ματς με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ έμειναν όρθιοι δημοσιογράφοι καθώς η ΠΑΕ είχε παραχωρήσει το μεγάλο μπουθ, δίπλα στην αστυνομία, στην ΠΑΕ ΑΕΚ & ΠΑΟ.

    Κανονικά οι παράγοντες πρέπει να κάθονται εκτός δημοσιογραφικών μπουθ, αλλά πολλές φορές για λόγους ασφαλείας η ΠΑΕ τους βαζει επάνω. Ο ΠΣΑΤ δεν συμφωνεί (γιατί το κάνουν κι άλλες ΠΑΕ) και συνεχεια το καταγγέλει, καθώς σύμφωνα με τον ΚΑΠ έχει δικαιωμα παρέμβασεις στα δημοσιογραφικά θεωρεία ως αρμόδιο όργανο των αθλητικών συντακτών.

    Τώρα δυο κουβέντες για το όλο θέμα. στη συνεδρίαση δεν ήμουν γιατί Πέμπτη στήνουμε τον Πανιώνιο Κόσμο. Οταν ενημερώθηκα τηλεφωνικά διαφώνισα και ενημέρωσα τον πρόεδρο ότι ο Μίνος είχε μεγαλοποιήσει τα γεγονότα. Αυτά έτσι για ενημέρωση.

    Μάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεχτούμε ότι οι χειρότεροι δημοσιογράφοι είναι οι αθλητικογράφοι, μην σας εκπλήσει τίποτα. Όλοι αυτοί στον ΠΣΑΤ είναι άξεστοι και αγγράματοι. Κανένας τους δεν έχει τελειώσει μια σχολή της προκοπής και -με ελάχιστες εξαιρέσεις- δεν γνωρίζουν καν το αντικείμενό τους. Ο πρόεδρός τους ο Γερακάρης, προέρχεται από την πιο ηλίθια τηλεόραση της Ευρώπης, την ΥΕΝΕΔ, τότε που μαζί με τον Σεφτελή και τον Αργυρίου πρόσφεραν ατέλειωτα χασμουρητά στους έλληνες φιλάθλους. Ψάξτε στο internet να βρείτε τις απίθανες ατάκες τους όταν περιγράφανε αγώνες και θα καταλάβετε για τι βλάκες μιλάμε. Ο Μίνος σήμερα είναι καθηγητής πανεπιστημίου μπροστά τους. Χώρια που ο Γερακάρης ήταν δ/ντης οπαδικής εφημερίδας που τα έβαλε πρόσφατα κατά των εργαζομένων της. Ο ΠΣΑΤ λοιπόν ως γνήσιο όργανο λαμόγιων, τα έχει καλά με το ΠΟΚ και έχει καταφέρει χρόνια τώρα να επιβάλει "κανόνες" μέσω των άλλων αρχιλαμόγιων της ΕΠΟ. Αυτοί είναι οι άνθρωποι λοιπόν που τα έβαλαν με τον Τσακ και τον Πανιώνιο. Τα αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου που πάντα είχαν έτοιμο το δηλητήριο εναντίον μας. Ποτέ μη σώσουν να ξαναπατήσουν στη ΝΣ. Δεν ξέρω τι έγινε στο ματς με τον Παοκ αλλά αν έπεσαν σφαλιάρες, κρίμα που δεν έπεσαν 20 χρόνια νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.