Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Ελπίδα;

Σήμερα η ομάδα έπαιξε καλά, θα έλεγα πολύ καλά. Χάσαμε λογω ανικανότητας και υπεροψίας.
Ανικανότητα να κάνουμε γκολ τις δυο μαγικές μπαλιές του Ρεκόμπα (σε Εστογιάννωφ και Λάτκα) και υπεροψία γιατί όταν είχαμε το 2-1 και ο Βαλβέρδε έρριξε όλα τα όπλα του στο ματς ο δικός μας πάγκος δεν απάντησε και μείναμε απλωμένοι υπερβολικά σε όλο το γήπεδο. Χτυπηθήκαμε και από την ατυχία του τραυματισμού του Νικολάου τη στιγμή που ο γαύρος με τον Μπελούτσι γινόταν πιο δημιουργικός στον άξονα.

Είδα ένα Ρεκόμπα πράγματι πολύ καλό. Ένας τέτοιος Ρεκόμπα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Τον είδα να γίνεται τελευταίος πάικτης στην άμυνα και να κόβει φαρμακερή αντεπίθεση του Ολυμπιακού. Επίσης είδα έναν Εστογιάννωφ απίστευτα ατομιστή. Δεν έδινε την μπάλα από το δεξί του στο αριστερό. Και όταν του ήρθε η ευκαιρία την έχασε. Με απογοήτευσε απίστευτα. Ώρες ώρες δείχνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί το ταλέντο του. Είδα έναν Τζαβέλα πολύ καλό αλλά με την ακατανόητη κίνηση του στον Γκαλέτι να φλερτάρει την κόκκινη κάρτα. Είδα έναν Λουρέντσο να παλεύει και να βγάζει ένα μαγικό γκόλ. Είδα τον Μπέλιτς να κάνει μερικές απίστευτες αποκρούσεις. Είδα τον Μάκο να παλεύει σαν σκυλί και τον Μανιάτη να δίνει την ψυχή του. Είδα τον απαραίτητο Άντερσον όπως τον είπε ο εκφωνητής να προσπαθεί να βρεί τα πατήματα του. Είδα ένα πολύ καλό Νικολάου μέχρι να βγει. Ο Λάτκα χρεώνεται το άλμα στο τρίτο γκολ που η μπάλα τον πέρασε από πάνω και την απίστευτη ευκαιρία που πέχασε στο τέλος. Νομίζω ότι τα 3 γκολ παθητικό αδικούν την εικόνα της ομάδας στο παιγνίδι αυτό. Είναι όμως πραγματικότητα ότι και με τον ΠΑΟΚ αλλά και με τους γάβρους βρεθήκαμε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου να κερδίζουμε και τελικά χάσαμε. Αυτό κάτι λέει για την διαχείριση του παιγνιδιού από τον πάγκο.

Πιστεύω ότι αν είχαμε έναν έμπειρο προπονητή στον πάγκο δεν θα χάναμε. Τι μένει; Μένει ότι βάλαμε 2 γκόλ στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Μένει ότι έχουμε έναν καλό κορμό που πρέπει να κρατήσουμε. Μένει ότι ο κορμός αυτός θέλει οπωσδήποτε συμπλήρωμα στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα της επίθεσης.

Όμως το ουσιαστικό είναι ο προπονητής. Θέλουμε ένα προπονητή που να διαχειρίζεται το παιγνίδι σωστά και όχι μόνο να βγάζει παίκτες. Θέλουμε έναν προπονητή που να πείσει τον Εστογιάννωφ ότι δεν μπορεί να σουτάρει από τη σέντρα. Θέλουμε ένα προπονητή που να έχει σχεδιάσει το παιγνίδι και να ξέρει πως θα απαντήσει στις προφανείς κινήσεις του αντιπάλου. Δεν χρειάζεσαι να είσαι μάγος για να φανταστείς ότι ο Βαλβέρδε θα βάλει τον Μπελούτσι όταν βρεθεί πίσω στο σκορ. Εσύ τι κάνεις είναι το ερώτημα.

Διατησία:Το πρώτο γκόλ του ΟΣΦΠ οφ σάιντ. ΟΚ θα πεί κάποιος, έγινε ένα ανθρώπινο λάθος μόνο 2 μέτρα οφ σάιντ. Εκεί που φαίνεται το πρόβλημα είναι στα πλεονεκτήματα. Στο πρώτο ημίχρονο δύο φορές σταμάτησε επιθέσεις δικές μας χωρίς να αφήσει πλεονέκτημα ενώ στη μία περίπτωση του Ολυμπιακού το άφησε. Όποιος έχει παίξει λίγο μπάλα μόνο από αυτό το στοιχείο καταλαβαίνει πολλά.

5 σχόλια:

  1. Πως βλέπεις τους Μπέλιτς και Λάτκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπέλιτς σήμερα μου άρεσε. Έβγαλε πολύ καλές αποκρούσεις.
    Ο Λάτκα μου φαίνεται λίγος. Το άλμα του στη φάση του 3ου γκόλ είναι παιδαριωδες. Θέλει κάποιον δίπλα του πολύ καλύτερο του, που να τον στηρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόεδρε, μια είναι η λύση!

    http://www.e-tipos.com/newsitem?id=81873

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φλέρτε πίσω στην Ελλάδα και στον Πανιώνιο, αυτόν τον άνθρωπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με Λινεν στην ομαδα δεν θα ειχα το παραμικρο αγχος για τη διαχειρηση Ρεκομπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.