Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Συνέντευξη Λίνεν

Για όσους ξέρουν γερμανικά η συνέντευξη Λίνεν είναι εδω:
http://www.transfermarkt.de/de/news/26005/ewald-lienen-wir-waren-auf-einem-guten-weg.html

Προσέξτε τον τίτλο: Wir waren auf einem gute weg, δηλαδή βρισκόμασταν σε έναν καλό δρόμο.

Αλλά ....

Οι αλήθειες που λέει ο Λίνεν και που εξηγούν πολλά (θυμίζω τις δηλώσεις του για σουπερμαρκετ που τώρα καταλαβαίνω σε ποιους αναφέρονταν) ενοχλούν.

Εγω δεν θα πω πολλά.Απλά τη Δευτέρα έβλεπα τα δύο φετινά μας παιγνίδια με τον ΠΑΟΚ. Η ίδια ομάδα έπαιζε. Η εικόνα ήταν η μέρα με τη νύχτα. Στο ένα στην Τούμπα στριμώξαμε άγρια τον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του και χρειάστηκε το μακρύ χέρι της διατησίας για να τη γλυτώσει. Στο άλλο ο καλύτερος μας παίκτης ήταν ο Κρέσιτς μέσα στη Νέα Σμύρνη. Δεν με ενδιαφέρει αν έβαλε βέτο ο Λίνεν για οποιονδήποτε ή όχι. Η εικόνα της ομάδας με ενδιαφέρει. Όσο για το ματς με την Μπορντώ, φτάνει πια το παραμύθι. Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, επιπέδου β κατηγορίας γαλλικού πρωταθλήματος. Το είδαμε φέτος και με το κλίσμα που φάγανε οι γάβροι από την Σεντ Ετιέν. Και στο τέλος ο Λίνεν με τα ψέματα απέκλεισε τη Σοσώ, κέρδισε στην Αυστρία και κόντεψε να κερδίσει και στη Σουηδία. Τα θαύματα κρατάνε λίγο και η πορεία μας στο Ουέφα με τους παίκτες που είχαμε ένα τέτοιο ήταν.

Συμπέρασμα: Αν ο Λίνεν ήταν κακός με τέτοια απόδοση ομάδας φέρτε έναν καλύτερο. Φυσικά όχι Δώνη, Παράσχο ή Νόμπλια. Ας δικαιολογήσει η ΠΑΕ την απόλυση Λίνεν με την πρόσληψη ενός καλύτερου προπονητή.

Herr Ewald, vielen dank fur alles.

2 σχόλια:

  1. δυστυχως,απουσης διοικησης ψαχνουμε για εναν ''πατερουλη'' που θα μπορεσει να σηκωσει πανω του ολο το βαρος και ταυτοχρονα να εμπνευσει.Τους αρεσει δεν τους αρεσει μετα το Λινεν υπηρξε το χαος,το δικο τους χαος.Αν δεν μπορουν να μας το πουν να μη στεναχωριομαστε.Η μας το εχουν ηδη πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.