Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Κάτι σαν Ομάδα-Ατρόμητος 2-1

Μόλις γύρισα απο το γήπεδο. Είδα έναν Πανιώνιο άθλιο, τέτοια εμφάνιση δεν έκανε ούτε όταν κατέβαινε κατηγορία. Στα πρώτα 25 λεπτά του 2ου ημιχρόνου δεν μπορούσε να αλλάξει ούτε μια πάσα. Είχαμε έναν Ατρόμητο συνέχεια στην επίθεση. Όχι πως στο πρώτο ημίχρονο πάιξαμε μπάλα αλλά δεν είχαμε αυτά τα χάλια. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο κάναμε με το ζόρι 2-3 φάσεις. Πετύχαμε ένα γκολ εξαιτίας της κλάσης του Κουμ. Μπάλαμπαν και Ριέρα στα (πολύ) ρηχά. Ο Μανόλο προσπαθούσε κάτι να κάνει αλλά οι προσπάθειες του δεν τελείωναν. Η έκπληξη για μένα ήταν ο Καστελιόνε. Βοήθησε πολύ αμυντικά. Δημιουργικά δεν έκανε τίποτα αλλά έδεσε τη μεσαία γραμμή. Ο Νικολάου τραγικός. Έκοψε πολλές φορές τις αντεπιθέσεις μας καθώς δεν μοίραζε σωστά το παιγνίδι. Ο Κουμ εκει στη θέση του Ρεκόμπα στο πρωτο ημίχρονο δεν έκανε πολλά πράγματα. Μια ενέργεια του όμως ηταν το γκολ μας.
Μετά το γκόλ η ομάδα προσπάθησε να βγει μπροστά. Ο Μπαρόνι εκεί αριστερό χαφ έκανε κάποιες τρίπλες και έδειξε ότι έχει καλά στοιχεία και μπορεί να εξελιχθεί. Ο Ριέρα σαν σεντερ-φορ δεν πήρε μια κεφαλιά. Όπως δεν πήρε ουτε ο Μπαλαμπαν πριν βγει. Ο Ατρόμητος με φουλ επιθετικό στήσιμο πίστεψε ότι μπορούσε να κερδίσει. Ο Κουμ σήκωσε την ομάδα και προσπάθησε να την παρει από το χεράκι και να την οδηγήσει στη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε. Και μετά από μάλλον ένα πέναλτι που του έγινε, μια μπούκα που οδήγησε σε ένα δοκάρι ξαφνικά από φάουλ σκοράρει ο Ομο με κεφαλιά. Ο Φανούρης φάνηκε ότι μπορεί να βοηθήσει.Στα λίγα λεπτά που έπαιξε πήρε μια κεφαλιά μέσα στην αντίπαλη περιοχή και έδωσε μια πάσα μισό γκολ στον Κουμ που όμως κόπηκε νομίζω λανθασμένα σαν οφσαιντ.

Αμυντικά προσπάθησαν όλοι αλλά κάνει μπαμ από μακριά ότι ο Ομο δεν είναι σεντερ μπακ. Πάλι δεν είδα τακτική, πάλι δεν είδα σχεδιασμένες επιθέσεις, πάλι δεν είδα σχεδιασμένη άμυνα στα στημένα. Ο Μπέλιτς στο πρώτο ημίχρονο δεν έβγαινε απο την εστία του και αυτό δημιουργούσε κινδύνους καθώς όλη η άμυνα μας ήταν κοντή. Στο δεύτερο που βγήκε κάποιες φορές τα πήγε καλύτερα.

Θεωρώ απίστευτη ξεφτίλα να κερδίζουμε 1-0 στην έδρα μας και να μας παίζει έτσι ο Ατρόμητος μια απο τις τελευταίες ομάδες στο πρωτάθλημα επι 25 λεπτά στην αρχή του Β ημιχρόνου. Έτσι δεν μας έπαιξε ούτε η Μπάρτσα όταν ήρθε εδω μέσα.

10 σχόλια:

  1. Μολις διαβασα τις δηλωσεις Φερερα.Ο ανθρωπος ειτε δεν εχει ειτε δεν θελει να εχει επαφη με την πραγματικοτητα.
    Ο κ.Τσακιρης θα καταλαβει τι παιζεται πριν να ειναι πολυ αργα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρώτη φορά βλέπω προπονητή να θέλει τόσο πολύ να φύγει (γιατί αλλιώς δεν εξηγούνται κάποια πράγματα) και να μην τον αφήνουν, ακόμη κι όταν έχει καταντήσει την ομάδα έτσι όπως τη βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθλιο θεαμα-μικρη ομαδα -ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με συγχωρείτε αλλά δεν φταίει σε τίποτα ο βελγοέτσι. Το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται στο ανώτατο επίπεδο της ΠΑΕ που τον στηρίζει. (Δώστε του επιτέλους το γήπεδο, μπας και αλλάξει πολιτική για παίκτες και προπονητή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν λέει ο Φερέρα ότι γύρισε το ματς εννοεί ότι δεν το έχασε μάλλον...Δεν ήμασταν από κάτω, ο Ατρόμητος πήγε να το γυρίσει το ματς και το κρατήσαμε στο 90' (ας είναι καλά ο Κηπουρός που "κόλλησε"). κε Φερέρα τουλ΄΄αχιστον είδατε ότι δεν πήγαν Μανιάτης, Νικολάου. Το ότι παίζουμε "μπάτε σκύλοι αλέστ¨ε' το βλέπετε?

    Μπάλαμπαν με χοντρο τραυματισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προφανώς ο Τσακ τα βλέπει όλα αυτά αλλά τον στηρίζει γιατί δεν θέλει να πληρώνει αποζημιώσεις και μετά να κάνει άλλο συμβόλαιο με καινούργιο προπονητή και να ξαναπληρώνει.

    Είναι όμως μεγάλη ευκαιρία τώρα με τη διακοπή, να μπει αυτός ο άνθρωπος στο ψυγείο. Ας κάτσει ο Μάντζιος στον πάγκο. Στην ανάγκη, ας κάτσει ο Ρεκόμπα. Πιο πολλά οφέλη θα έχει η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόλις είπε ο Γαλάνης ότι ο Πανιώνιος κάνει 50!!!!!!!!! λάθη σε κάθε παιγνίδι. Είναι εξωφρενικός ο αριθμός αυτός.

    Έτσι δουλειά δεν γίνεται. Τα χαφ δεν μπορούν να κρατήσουν την μπαλα. Ο Ατρόμητος κυκλοφορούσε την μπάλα ελεύθερα.
    Τι στο διάολο κάνουν στις προπονήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και λίγα είναι τα λάθη με όλες αυτές τις τρύπες. Πάρε τον άξονα και μέτρα: Μπέλιτς-Ομο-Καστελιόνε-Μπάλαμπαν. Βάλε και τον χαζό να κοιτά από τον πάγκο, πάπαλα.

    Σήμερα του Κοντοέ μετά το 70' του είχε βγει η γλώσσα, διότι τον είχε ξεσκίσει σε όλο το ματς ...ο Καστελιόνε! Είμαι βέβαιος ότι κάνανε με το Μανιάτη το λάθος από όπου προήλθε το πέναλτι, λόγω κούρασης. Σταμάτησε το μυαλό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Καστελιόνε ήταν ο μόνος χαφ που βοηθούσε αποτελεσματικά στο μαρκάρισμα. Ο Μανιάτης όπως λέει και ο Ιωνας φαινόταν κουρασμένος πριν αρχίσει το ματς. Οι παίκτες του Ατρομήτου ήταν μια ταχύτητα γρηγορότεροι στο β μέρος από τους δικούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ότι αναγκάζεται να παίζει με δυο παίκτες με πρόβλημα (Νικολάου, Μανιάτη), που από την αρχή του αγώνα φαινόταν ότι δεν μπορούσαν, δείχνει το πρόβλημα του πάγκου ή την απαξίωση του πάγκου, που κάνει ο προπονητής.
    Τα αβίαστα λάθη δείχνουν ότι δεν γίνεται δουλειά στην προπόνηση. Λυπάμαι γιατί πέσαμε σε πολύ άσχημη κατάσταση, με προβληματικό προπονητή και ελλειπές σε βάθος ρόστερ. Αν ίσως ένα από τα δυο ήταν ΟΚ τότε η εικόνα να ήταν αρκετά καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.