Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Δηλώσεις Φερέρα

Στην σελίδα του Πανιωνίου (www.pgss.gr) παρουσιάζονται οι δηλώσεις του σινιορμεσσιε Φερέρα στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Ο άνθρωπος θα μπορούσε να πάει για βουλευτής. Τόσα λόγια χωρίς να πει κυριολεκτικά τίποτα είναι εντυπωσιακό. Όπως εντυπωσιακή είναι και η απουσία σοβαρών ερωτήσεων. Π.χ. γιατί επέμενε στο δίδυμο Σιόβα-Όμο ενώ είχε Λάτκα- Κοντοέ στον πάγκο. Τι συμβαίνει με τον Κούκετς; Τι συμβαίνει με τον Ανδριόλα; Με τον Γουνδουλάκη; Γιατί άλλαξε το σύστημα και αν θα το διατηρήσει αλλαγμένο. Γιατί επιμένει στον Μπαρόνι; Τι έχει παραπάνω από τον Κούκετς και πρέπει να πάιζει; Αν θα συνεχίσει να έχει τον Ρεκόμπα κάπου πεταμένο στο αριστερό άκρο κλπ. Μας είπε ότι τώρα ξέρει την ομάδα γι αυτό και μιλάει. Και λέει τι; Ότι παίζουμε επιθετικά; Ότι είχαμε λάθος στρατηγική στο ματς με τον Αστέρα; Χαίρω πολύ Χαιρόπουλος. Ποιος σχεδίασε τη στρατηγική αυτή; Ότι έχουμε πρόβλημα στο γκολ; Το βλέπουμε, τι θα κάνει για να το λύσει μας ενδιαφέρει.

Μας λέει ο Φερέρα: "Φυσικά και δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία. Η συγκομιδή των 2 βαθμών δεν είναι ότι καλύτερο. Απ’ την άλλη δεν είμαι σίγουρος πως αν πει κάποιος πως έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς, θα είναι σωστός." Δηλαδή για τον προπονητή μας ένα τέτοιο εύκολο πρόγραμμα με 3 ματς στην έδρα μας βγαίνει με μόνο 2 βαθμούς και είναι δίκαιο. Δηλαδή χάσαμε στη Λειβαδειά, δεν τρέχει και τίποτα, ξεφτυλιστήκαμε από τον Αστέρα στην έδρα μας, ούτε και αυτό είναι πρόβλημα. Δεν έχουμε 2 βαθμούς λόγω ατυχίας π.χ. αλλά γιατί τόσους αξίζαμε σύμφωνα με τον προπονητή μας.

Επίσης λέει: «Φυσικά και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κατ΄ αρχάς για να δουλέψεις επάνω σε κάτι και να το βελτιώσεις πρέπει να σου αρέσει. Εμένα μου αρέσει ο Πανιώνιος σαν ομάδα και γι αυτό πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να δουλέψουμε έτσι ώστε να βελτιωθούμε. Ξέρω τις δυσκολίες, είδα ότι οι οπαδοί της ομάδας δεν ήταν ικανοποιημένοι μετά την ήττα από τον Αστέρα, αλλά όταν σου αρέσει κάτι σημαίνει ότι το πιστεύεις. Και εγώ πιστεύω στον Πανιώνιο».
Δηλαδή δεν κατάλαβα; Θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή την ξεφτύλα με τον Αστέρα; Χαίρομαι που ο Πανιώνιος αρέσει στον Φερερα. Το ερώτημα ποιος Πανιώνιος. Αυτός με τον Ομο και τον Μπαρόνι ή αυτός με τους Κοντοέ και Λάτκα; Επίσης πρέπει να τον πληροφορήσω ότι ο Πανιώνιος αρέσει ιδιαίτερα και στους οπαδούς του Εργοτέλη, του Λεβαδειακού και του Αστέρα Τρίπολης. Ξετρελλαίνονται. Το πρόβλημα είναι ότι δεν αρέσει σε μας.

Και τελειώνοντας έρχεται και το αμαν:"Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι ένας άλλος αγώνας, στο οποίο αν κερδίσεις παίρνεις 3 βαθμούς, στην ισοπαλία 1 και αν χάσεις 0. Δηλαδή έχουμε δουλέψει για το παιχνίδι, αλλά για εμάς δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Αν νικήσουμε έχει καλώς, αλλά δεν τελείωσε τίποτα." Δηλαδή μεσσιεσινιόρ Φερέρα αν χάσουμε και μείνουμε με 2 βαθμούς σε 6 αγώνες από τους οποίους οι 4 στην έδρα μας και οι 3 με βατούς αντιπάλους δεν χάθηκε τίποτα;

Κύριε Φερέρα κατεβείτε από το σύννεφο στο οποίο βρίσκεστε. Για το καλό σας και για το καλό της ομάδας. Αλλιώς σας βλέπω ταχέως και δικαίως στο ταμείο ανεργίας.

Υ.Γ Από το http://www.sport24.gr/html/ent/049/ent.319049.asp
"Μέχρι το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης κανείς δεν μίλαγε γι΄αυτούς και έλεγε ότι δεν είναι καλοί παίκτες. Μπορεί τώρα να μην παίζουν αλλά είναι καλοί παίκτες".
Τελικά μίλησε για Σιόβα και Όμο. Και τι είπε; τι είναι καλοί πάικτες. Το ξέρουμε, σεντερ μπακ δεν είναι. Και ότι κανείς δεν μιλούσε μέχρι το ματς με τον Αστέρα. Δεν ξέρω αν είναι κλεισμένος σε κλουβί αλλά όλος ο κόσμος φώναζε. Και αυτός ένα καλοκαίρι δεν έβλεπε ότι με όποια ομάδα και να παίζαμε γκολ θα τρώγαμε; Έπρεπε να το πει ο κόσμος;

Και συνεχίζει να μας θεωρεί στραβούς καθώς το ματς με τον Εργοτέλη έγινε στη Νέα Σμύρνη. Για τις μη γενόμενες αλλαγές:"Παρεξηγήθηκε η δήλωση μου. Στο παιχνίδι αυτό ήταν στον πάγκο ο Σίμωσης, ο Κοντοχρήστος και ο Γουνδουλάκης". Και γιατί ήταν αυτοί σινιορμεσσιέ Φερέρα; Ο Κούκετς που ήταν; Ο Φανούρης γιατί δεν μπορούσε να βοηθήσει; Εσείς δεν φτειάξατε το ρόστερ; Ποια είναι η προσωπική σας ευθύνη για το γεγονός πως στην πρεμιέρα η ομάδα δεν είχε καθόλου παγκο;

6 σχόλια:

  1. ιχααα!!!!!!!

    υ.γ.1 δεν υπαρχει σωτηρια,ο ανθρωπος ειναι αλλου.
    υ.γ.2 μετα απο σενα τι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον κ.Φερέρα ότι τα φιλικά έχουν τελειώσει και αυτό που παίζουμε τώρα δεν είναι κάποιο τουρνουά αλλά το πρωτάθλημα.

    Αν και με έχει καλύψει στα σχόλιά του ο pgss έχω ένα ερώτημα.Δηλαδή ο Σίμωσης,ο Κοντοχρήστος και ο Γουνδουλάκης δεν μπορούν να βοηθήσουν,δεν τους υπολογίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλιά λέγαμε το "Lost in Space" σε τέτοιες περιπτώσεις, από γνωστή σειρά που προβάλλονταν τη δεκαετία του 70.
    Αλλά καλά ο κος Φερέρα, αυτοί που τον ακούνε από την ΠΑΕ τι σκέφτονται? Δεν μπορεί να μην ενδιαφέρονται για την ομάδα και να του δείχνουν πλήρη εμπιστοσύνη με τέτοιες απόψεις που εκφράζει. Είναι δυνατόν;
    Ας ελπίσουμε ότι στο γήπεδο οι παίκτες θα προσπαθήσουν όσο μπορούν και ότι αυτό που πήγε να εκφράσει περί σύνεσης και προσοχής θα αποτελέσει τη βάση του παιχνιδιού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως είπε ο στόχος της ομάδας είναι καλύτερα από πέρσι…..Μήπως αν δεν θέλει να τον απολύσει να του απαγορεύσει τουλάχιστον τις δηλώσεις για να μην μας σπάει τα νεύρα? Δεν μπορούμε να τον ακούμε πριν από τα παιχνίδια να λέει αρλούμπες…… ΈΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεντευξη χωρις ουσια.Δυστυχως δεν κατακαβαινει τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Τσακίρη, πότε θα μας απαλλάξετε από αυτόν τον μ.....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.