Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Πόλο

Διαβάζω ότι ήρθαμε δεύτεροι στο πόλο στο τουρνουά της ΣΕΔΥ χάνοντας από το Παλαιό Φάληρο στον τελικό με 5-3. Παρακολουθώντας το καλοκαίρι τα τεκταινόμενα στο χώρο αυτό, όσο μπορούσα μια και η ενημέρωση για το πόλο ιδίως του Πανιωνίου είναι ελάχιστη είδα ότι έφυγαν σημαντικά στελέχη μας (όπως ο τερματοφύλακας μας Ρέππας) ότι αλλάξαμε προπονητή (χωρίς να καταλάβω γιατί καθώς ο Λούδης ήταν απόλυτα πετυχημένος καθώς για λίγα δευτερόλεπτα θα είχαμε ένα ευρωπαϊκό κύπελλο). Δεν ξέρω αν η δεύτερη θέση σε ένα τέτοιο τουρνουά θεωρείται επιτυχία. Επίσης έμαθα και μια περίεργη είδηση. Η είδηση αυτή λέει ότι έφυγε ένα διοικητικο-προπονητικό στέλεχος μας και μαζί του έφυγαν και κάποιοι παίκτες από την ομάδα νέων που βγήκε πρωταθλήτρια και πήγαν στην ομάδα που πήγε και αυτός . Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατόν. Αλλά το ότι το άκουσα στο κολυμβητήριο της γειτονιάς μου με ανησυχεί αφάνταστα.

Θα ήθελα μια ενημέρωση για όλα αυτά. Δηλαδή γιατί έφυγε ο Λούδης ο Ρέππας και όποιος άλλος. Θα ήθελα μια επίσημη διάψευση αυτής της φήμης που κυκλοφορεί στα κολυμβητήρια. Θα ήθελα κάποιος να μας πει το στόχο αυτής της χρονιάς. Πέρσι με μια αμιγως ελληνική ομάδα βγήκαμε δεύτεροι. Φέτος τι στοχεύουμε;

Υ.Γ. Πάει και ο Λόλο. Τράβηγμα και αυτός. Μην ανησυχείτε όμως . Νομίζω ότι και αυτό το κρούσμα όπως και του Ρεκόμπα είναι κρούσματα της νέας ουρουγουανικής γρίπης. Απλώς η ομάδα δεν εμβολιάσθηκε σωστά. Πως θα γίνει αυτό; Πολύ απλά με ένα εισητήριο χωρίς επιστροφή για Βέλγιο στον σινιορμεσσιέ. Είναι από τις περιπτώσεις που χαρακτηρίζονται επιστημονικά σαν εξ αποστάσεως εμβολιασμός!!!!!!!!!!!!!!!!
Μην φοβάστε κυρίες και κύριοι. Ευτυχώς στη Σαλονίκη πάει και ο φοβερός Μπαρόνι, το νέο ίνδαλμα μας, τον οποίον πάραυθα ζητάει η Εσπανιόλ εκ Πριμέρας Ντιβιζιον πίσω. Το παιγνίδι είναι δικό μας!!!!!!!!!

2 σχόλια:

  1. Πολλες συμπτωσεις-που λεει και ο br!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει κάτι βαθιά σάπιο φέτος στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Στο ποδόσφαιρο τα βλέπουμε. Στο πόλο διώξαμε προπονητή που μας πήγε σε ευρωπαϊκό τελικό και ένα τερματοφύλακα βράχο. Μάλλον θα υπήρχε πενταετές και εκεί και ξεφύγαμε. Στο μπάσκετ μας ξεφτυλίζει ο Ηλυσιακός!! Δηλαδή μόνο για τον Πανιώνιο έχει οικονομική κρίση; Οι άλλοι πως φτιάχνουν ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.