Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Βρε τι μαθαίνει κανείς!!!!!

Όταν γράφαμε για παίκτες ψυγείου, για παίκτες που δεν υπολογίζονται κλπ δεν φανταζόμασταν πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα. Γράφει σήμερα ο Φιτσαντωνάκης στην www.goalday.gr (http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=5199606)
"

Συν τοις άλλοις, ο Εμίλιο Φερέρα φαίνεται να "παίρνει" πράγματα από παίκτες που ο ίδιος είχε... ξεγραμμένους, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τον Γιάννη Κοντοέ (κυρίως) και τον Φανούρη Γουνδουλάκη.

Ο μεν πρώτος καθιερώνεται καταπώς φαίνεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, όταν ο Βελγοϊσπανός τεχνικός τον υπολόγιζε στην αρχή της σεζόν, μόνο για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Γουνδουλάκης που έμεινε στο ρόστερ, παρά την "προειδοποίηση" του Φερέρα το καλοκαίρι ότι δεν θα είχε θέση σε αυτό, βρέθηκε προχθές να "χτυπάει" την πόρτα της ενδεκάδας."

Δηλαδή ο Φερέρα είχε για σουτ τον Φανούρη το καλοκαίρι. Και επειδή δεν δέχτηκε να φύγει και αυτός μαζί με όλους τους άλλους έμεινε. Γι αυτό και δεν τον έβαλε με τον Εργοτέλη. Φαντάζομαι τα γέλια που έπεφταν από μερικούς όταν φωνάζαμε να χρησιμοποιήσει όλο το ρόστερ, τη στιγμή που σε κάποιους όπως στον Φανούρη του είχε πει κατάμουτρα ότι δεν τον χρειάζεται. Τελικά αυτό το καλοκαίρι έγιναν προγραφές που ωχριούν μπροστά τους οι ρωμαϊκές.

Τώρα φωνάζουμε όλοι μαζί με μια φωνή: "Ο τσίριο Φερέρα δικαιώθηκε: Με τον σουταρισμένο Φανούρη και τον ψυγειάτο Κοντοέ κερδίσαμε στο Καυτατζόγλειο. Μπράβο τσιριο Φερέρα"


5 σχόλια:

  1. Άσε ρε προπονητή της εξέδρας που θα μας πεις ότι είχες και δίκιο.Εσύ ήσουν έτοιμος αν χάναμε την Κυριακή να αρχίσεις να γράφεις για υποβιβασμούς κτλ.Σε λίγο θα μας πείς ότι ο Όμο δεν κάνει για σέντερ μπακ και ο Μπάλαμπαν δεν είναι σέντερ φορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mallon kai Latka kai Koukets gia soutarisma htan alla den mporesan na tous kopsoun to symbolaio...Twra ypo8eseis kanoume, mporei kai na sfalloume alla mou moiazei san na tous krathsan gia na tous bazoun an yparksei kai mono h anagkh. O xronos 8a deiksei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καπως ετσι πρεπει να εχουν τα πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιά δες και τα σημερινά για τον Φαμπιάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.