Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Κύπελλο

Τώρα που τελειώνω την αναβάθμιση του LAN μου σε Ubuntu 9.10 μπορώ να γράψω μερικά πράγματα για το Κύπελλο.

Οι εκπλήξεις πολλές. Ελάχιστες ομάδες της Α ΕΘνικής πέρασαν εύκολα. Ευτυχώς εμείς περάσαμε. Χωρίς ΑΕΚ-ΟΣΦΠ θέλουμε μια καλή κλήρωση και πάμε πολύ ψηλά. Αρκεί να αποκτήσουμε φαντασία στην επίθεση μας. Προχτές είδα ότι οι παίκτες που βγήκαν ήταν ο Φανούρης, ο Μπαλαμπαν και ο Νικολάου. Δηλαδή 3 δημιουργικοί παίκτες. Δυστυχώς δεν λεχουμε αρκετούς τέτοιους. Διαβάζω για την γαστρεντερίτιδα του Ρεκόμπα. Περαστικά του, αλλά δεν βλέπω το λόγο της είδησης. Ο Ρεκόμπα είναι απαραίτητος ιδίως με αυτές τις εξελίξεις στο Κύπελλο.

Τώρα τι θα γίνει μεθαύριο. Θα ήθελα να δω τον Ανδριόλα τέρμα, όπως θα ήθελα να δω και τον Λάτκα πάνω στον Σισέ και όχι τον Ομο. Δυστυχώς όμως ξέρω ότι αυτά θα μείνουν απλά όνειρα και συζητήσεις καφενείου. Ελπίζω μόνο η ομάδα να έχει δυνάμεις μετά τα 120 λεπτά που έπαιξε προχτές.

2 σχόλια:

  1. Αν βάλει τον Όμο πάνω στο Σισέ πραγματικά θα πρέπει να είναι πολύ "αισιόδοξος" άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια και πάλι.
    Στο συγκεκριμένο παιχνίδι τον πρώτο λόγο πρέπει να τον έχει η επίθεση. Πιο πολύ πρέπει να φοβόμαστε τον Κατσουράνη και τον Σαλπιγγίδη. Υπάρχει και ο Λέτο που μπορεί να μας κάνει ζημιά.

    Αν δεν χτυπήσουμε το παιχνίδι στα ίσα αλλά κλειστούμε πίσω θα έχουμε μεγάλα πρόβλημα. Η Καβάλα μας έδειξε τον δρόμο...

    Πρέπει να σκοράρουμε πρώτοι. Άλλωστε ο ΠΑΟ είναι ομάδα που δύσκολα γυρνάει παιχνίδια... Επίσης θα είναι έγκλημα να μην ξεκινήσει ο Φαμπιάν, ενώ και ο Ρεκόμπα πρέπει να είναι στην 18αδα.
    Αυτά με τις γαστρεντερίτιδες είναι...του οργάνου που έχει σχέση με την ασθένεια...
    Το ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟ ταιριάζουν στον Φαμπιάν και το έχει αποδείξει. Η κούραση της ομάδας θα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.