Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Mε την ψυχή στο στόμα - Ηρωας ο ΑΝΔΡΙΟΛΑΣ

Προκριθήκαμε στα πλενατι επί του Παναιτωλικού με 8-7 (κανονικός αγώνας και παράταση 0-0). Εχασε πέναλτι ο Κουμ (άστοχο) ενώ έπιασε 2 πέναλτι ο ΑΝΔΡΙΟΛΑΣ. Μπράβο παληκάρι μου. Ετσι για να δει ο σινιορμεσιέ ότι υπάρχει και άλλος τερματοφύλακας. Αντε να σε δούμε και σε ματς στη Νέα Σμύρνη να σε κρίνουμε. Γιατί μέχρι τώρα μόνο κάτι ψιθύρους και διαδόσεις ακούμε.

Παίξαμε με την κανονική ομάδα μας και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε απέναντι σε μια μέτρια ομάδα Β Εθνικής ( σε 6 αγώνες έχει 2 νίκες 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και είναι 9η έχοντας πετύχει 8 γκολ και έχοντας δεχτεί 8). Αφιερωμένο σε όσους μας έχουν πρήξει ότι έφυγε ο ρεκόμπα και η ομάδα πετάει. Η φαντασία του Ρεκόμπα (το έγραψα χτες στο μπλογκ του brfunatic) λείπει από την ομάδα. Δεν είναι δυνατόν το 1/3 τον γκολ μας να είναι κεφαλιές από φάουλ του Τζαβέλα. Δεν είναι ανάπτυξη αυτή. Σήμερα που δεν μας έκατσε τέτοιο γκολ βλαστημήσαμε.

9 σχόλια:

  1. Λείπει η φαντασία του Ρεκόμπα αλλά όχι ο ίδιος ο Ρεκόμπα (σε αυτή την ηλικία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. * Σχόλια Ημιχρόνου: Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ενθουσιασμό στο γήπεδο, με όπλο την έδρα τους και τη δυναμικότητα των παικτών τους και πίεσαν τους κυανέρυθρους στα πρώτα 10-15'. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος πήρε και διατήρησε μία πρωτοβουλία κινήσεων, χάνοντας ευκαιρίες και γενικότερα παρουσιάζοντας καλύτερη εικόνα ως ομάδα μέσα στο γήπεδο.
    Από το επίσημο site του Πανιωνίου...
    Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται παρακάτω στο λεπτό προς λεπτό είναι η εξής μία:του Ριέρα στο 55.Μία φάση από το 45 εως το 120 με μία ομάδα νεοφώτιστη στη β κατηγορία.Αντίθετα εμφανίζονται 4,5 ευκαιρίες του Παναιτωλικού που καθάρισε ο Ανδριόλας.Με λίγα λόγια μια από τα ίδια και λαμπάδα στον Ανδριόλα,αλλά όχι να μας κοροιδεύει και το επίσημο site...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα ντε..και σχολιο β'ημιχ+παρατασης γιατι δεν υπηρξε αραγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. Γιατι δεν επαιξαν πιο πολλοι φιλοδοξοι νεοι? Δεν θα προτιμουσαμε ολοι μια νικα με την ψυχη στο στομα με 4-5 νεαρα παιδια? Γιατι δεν νομιξω να γινοταν χειροτερη εμφανιση απο τους μη-βασικους παικτες μας!

    2. Φοβαμαι πως η εμφανιση και η κοψοχολια του σημερινου αγωνα δεν ειναι η χειροτερη συνεπεια της επιλογης αυτων των παικτων. Ερχεται δυνατο ματς σε ευρυχωρο γηπεδο το επομενο σκ...

    3. Για να ειμαστε δικαιοι, σωστο το σχολιο για το πως σκοραρουμε (που πρεπει να μας προβληματισει), αλλα εχουμε δει καλα στοιχεια αναπτυξης - ναι, δυστυχως σε χαμενες ευκαιριες και οχι σε γκολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστή ανπάπτυξη είδαμε μόνο στο τελευταίο ματς. Στον Ηρακλή είχαμε μόνο 3 τελικές προσπάθειες από τις οποίες μόνο 2 πήγαν στο τέρμα ενώ με το Περιστέρι ας το αφήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ημουν μεσα παιδια. Δυστυχως αν και ειμαι κι εγω πολεμιος του Μπελιτς, εφτασα στο σημειο να φωναζω φερτε τον Μπελιτς γρηγορα. Κακη εμφανιση απο τον Ανδριολα που εκανε παρα πολλα λαθη αλλα κρατησε παντως στα πεναλτι με τις 2 αποκρουσεις του. Κατα τα αλλα ουτε μια ευκαρια επι 100 λεπτα(τα αλλα 20 δεν τα προλαβαμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα ηθελα πολυ να μαθω τι εγινε μετα το παιχνιδι με τους 50 πανθηρες και τους οπαδους του παναιτωλικου γιατι σε ενα side στα σχολια ειδα για βεντετα και μαλακιες και πολυ ξυλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξυλο δεν επεσε καθολου, ουτε κανεις μας χτυπησε ή κατι τετοιο. Απλα λογω ανυπαρξιας της αστυνομιας μπηκαν ολοι οι βλαχοι μεσα στο γηπεδο και για 10 λεπτα ριχνανε πετρες και καπνογονα προς την εξεδρα μας χωρις να χτυπησει κανεις. Για αυτους ηταν σαν να παιζουν με τη Ρεαλ, τετοιος ηταν ο φανατισμος τους, αφου να σκεφτεις κλεισανε τα μαγαζια στο Αγρινιο στη 1 το μεσημερι λογω του αγωνα. Ενα μπραβο να πω σε ολους τους παικτες μας που μετα το τελος ηρθαν πραγματικα τρελαμενοι και σκαρφαλωσαν στα καγκελα της θυρας μας για να πανηγυρισουν τη νικη μας. Ειδικα 3-4 απο αυτους ειχαν πορωθει πιο πολυ απο εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς η πόρωση των παικτών δεν φέρνει και απόδοση στον αγωνιστικό χώρο. Βγάλαμε το ματς χωρίς μια ευκαιρία της προκοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.