Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Λες;

47ο λεπτό και μετά από πάσα του Ριέρα ο Μπάλαμπαν πετυχαίνει το πρώτο του γκολ και βάζει την ομάδα μπροστά μέσα στο Καυτατζόγλειο.

Λες να κάναμε λάθος και όντως το ματς με τον Ατρόμητο να ήταν η αρχή της ανάκαμψης;

Μακάρι. Μακάρι να έχει δικιο ο πρόεδρος.
Αναμονή λοιπόν μέχρι το τέλος.

Συνέχεια: 84 λεπτό. Το σκορ είναι 2-0 και ο Μανιάτης έχει αποβληθεί από το 64ο λεπτό. Ολα δείχνουν ότι η ομάδα με τον ξαχασμενο Φανούρη στην αρχική ενδεκάδα κρατάει τη νίκη.

Τελος: Το παιγνίδι τελείωσε με 2-0. Δεν φαίνεται να κινδυνέψαμε ιδιαίτερα ούτε και όταν πάιζαμε με 10 παίκτες. Βλέποντας τη σύνδεση κατάλαβα ότι ο Φερέρα άρχισε να προσγειώνεται. Με τους Φανούρη- Κουμορτζί πιο μπροστά και Νικολάου-Καστελιόνε αμυντικά χαφ, η ομάδα δείχνει να αποκτά ισορροπία. Η άμυνα με Κοντοέ και Ομο δείχνει να δένει.

Άδικη η κίτρινη που πήρε ο Μανιάτης αλλά δίκαιη η κόκκινη που έφαγε. Τι ήθελε να συνεχίσει να διμαρτύρεται και μάλιστα τόσο έντονα. Αν ο διατητής γράψει ότι τον έβρισε και ότι δεν είναι δεύτερη κίτρινη (που έτσι νομίζω γιατί στην αποβολή δεν του έδειξε ξανά κίτρινη ) αλλά απευθείας κόκκινη αυτο σημαίνει 5 αγωνιστικές αφού ο Μανιάτης είναι αρχηγός.

Όσο για τα πέναλτι αυτό που έγινε στο 15 λεπτό σε μας ήταν καθαρό. Εδώ θέλω να πω ότι με ξένισε η συμπεριφορά του Κατσιαμπή. Φαίνεται ότι έχει ξεχάσει ότι τον πρώτο τίτλο (από τους λίγους τίτλους που έχει πάρει) στην καριέρα του τον πήρε στον Πανιώνιο. Επίσης φαίνεται και η φάση του 2ου λεπτού να είναι κομμάτι ύποπτη.

Συμπέρασμα: Αρκετές αχτίδες αισιοδοξίας εμφανίστηκαν στον κυανέρυθρο ουρανό. Ο προπονητής εκμεταλλευόμενος τους παίκτες που έχει η ομάδα και καταλαβαίνουν τι σημαίνει η φανέλα όπως ο Φανούρης και ο Κοντοές αρχίζει να παίρνει τα αποτελέσματα. Αντε να δούμε.

5 σχόλια:

  1. Ένα σχόλιο για Κατσιαμπή. Δεν θέλω να είμαι άδικος αλλά είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που πέρασε από τον Πανιώνιο, πήρε τίτλο με την ομάδα αυτή και δεν τον έχω ακούσει ποτέ να πει μια κουβέντα για τα χρόνια που πέρασε στην ομάδα, που τον άνδρωσε. Ήταν απ' αυτούς που την θεωρούσαν απλά σαν ένα βήμα για την καρριέρα τους και έσπευσαν να την εγκαταλείψουν μετά το κύπελλο του 98...τότε που ακόμα και τα δικά της κατάδικά της παιδιά κλαιγόντουσαν για να πάρουν μεταγραφή. Αυτά για να θυμόμαστε όλοι μας εμείς που σχολιάσαμε την περίπτωση Μάκου το καλοκαίρι. Υπάρχουν και Κατσιαμπήδες και θα υπάρχουν όσο είμαστε "σκαλοπάτι". Ίσως δεν φταίνε οι Κατσιαμπήδες αλλά το σκαλοπάτι. Αλλά δεν είναι εύκολο από σκαλοπάτι να γίνεις πάτωμα. Η προσπάθεια συνεχίζεται διαχρονικά και ίσως τα τελευταία χρόνια παρακολουθούμε τη πιο σοβαρή της φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος του Πανιώνιου ξέρει μπαλίτσα και δεν έχει εμμονές. Γιά τον λόγο αυτό επικρίνει τα σωστά και κατακρίνει τα λάθη.

    Αποδείχθηκε ότι ο κος Φερέρα δεν κοιτούσε καλά τον πάγκο της ομάδας. Η ομάδα έχασε βαθμούς λόγω κακής διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού.

    Νομίζω ότι ο Φερέρα αρχίζει να μαθαίνει (επιτέλους) τους παίκτες που προπονεί από τον Ιούνιο και προσπαθεί να παίξει με τους κατά τεκμήριο καλύτερους κάθε εβδομάδας και όχι βάση επιστημονικής (προπονητικής κ.λ.π) φαντασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά!

    Καλό θα ήταν αυτό το πολύτιμο "διπλό" να μη γίνει αιτία για να μπουν τα προβλήματα, τα οποία εξακολουθούν να είναι υπαρκτά, κάτω από το χαλί.

    Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά μέχρι εκεί.

    ΥΓ. Μια φορά βλαξ, για πάντα βλαξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στα παιδιά που παίξανε σοβαρά και πήραν το σπουδαίο διπλό κάτω από εχθρικότατες συνθήκες! (Μπράβο σου Λαμπρόπουλε).

    Επίσης συγχαρητήρια στον κο. Προτάσοφ για τα γεννητούρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι υπέροχο να κλείνεις την εβδομάδα τόσο όμορφα και να αντιμετωπίζεις την καινούργια με άλλη οπτική; Ανεξάρτητα από τους 3βαθμούς της νίκης, η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε καλά στοιχεία. Αυτό ήταν το κυρίως ζητούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.