Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Συνέντευξη Φερέρα

Κατατοπιστικότατος ο σινιορμεσσιέ στην εβδομαδιαία επανάληψη κοινοτοπιών. Και συνεχίζει να μας θεωρεί ανεγκέφαλους καθώς δηλώνει ότι η αμφισβήτηση στο ποσωπο του στην αρχή δεν ήταν προβλημα γι αυτόν. Συμφωνώ απόλυτα. Επειδή έφαγε 3 ο Πανιώνιος από τον Αστέρα σε εμένα κούνησαν μαντήλια ο κόσμος ο δικός μου διευθυντής έκανε ολόκληρο ΔΣ που κράτησε 7-8 ώρες κλπ.

Μας είπε επίσης ότι το Κύπελλο είναι καλός θεσμός αν πας στον τελικό. Δηλαδή αν πας στον ημιτελικό είναι κακός θεσμός. Μου αρέσει η λογική αυτή και γι αυτό και θα την συμπληρώσω:
Ο Φερέρα είναι καλός προπονητής αν πάρει το Κύπελλο, που είναι καλός θεσμός αν πας στον τελικό.

Τέλος πάντων. Σήμερα κερδίσαμε στο πόλο εύκολα, ελπίζω και αύριο να διαλύσουμε την ΑΕΚ στο μπασκετ και βλέπουμε τι θα κάνουμε με τον σινιορ Φερέρα.

4 σχόλια:

  1. Θέλω να ελπίζω ότι η μετάφραση ήταν για τα μπάζα :)
    Αλλιώς ο Αιμίλιος είναι για τα μπάζα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το cl είναι ένας καλός θεσμός όταν φτάνεις στον τελικό.Βέβαια στη διαδρομή λαμβάνεις και κάποια εκ. ευρώ απλά και μόνο γιά να σε πείσουν ότι υπάρχει λόγος να προσπαθείς για τον τελικό...

    Καλά, την Πανιώνια διαφορετικότητα την έχει πάει έτη φωτός μακριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά (για) μας δουλεύει ο τύπος. Σκεφτείτε τι θα γράφανε αν δεν έκανε δηλώσεις. Μέχρι και τον Χούτο και τον Ραμνταν θα θυμομασταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντως την ΑΕΚ την διαλυσαμε κυριολεκτικα στο μπασκετ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.