Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Το βασικό κριτήριο

Γράφει ο καρπετόπουλος στο gazetta.gr (http://www.gazzetta.gr/karpetopoulos/questions/questions.html?rand=2011555884)
"Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται καποιον που α) να παιζει επιθετικα β) να γνωριζει τις ξενες αγορες γ) να αξιοποιεί τους νέους και να θελει να δουλευει με νεα παιδιά. Ελληνα τετοιο δεν ξερω.
.....

Αντώνη, καλησπέρα. Πιστεύεις ότι ο Φερέρα είναι τόσο κακός προπονητή όσο δείχνουν οι μέχρι τώρα εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας και γκρινιάζουν πολλοί άλλοι Πανιώνιοι, ή οι Κασσάνδρες θα διαψευστούν; Σε ρωτάω γιατί έχω καλές πληροφορίες γι' αυτόν από Βέλγιο μεριά και δε μπορεί να είναι και άχρηστος! Ευχαριστώ.

Εχω ακουσει τα πιο αντιφατικα πραγματα. Δεν εχω γνωμη."

Ουσιαστικά αυτά που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ είναι τα κριτήρια που βάζει και ο Πανιώνιος.

Ο Λίνεν πέτυχε το πρώτο απέτυχε στο δεύτερο καθώς δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου στις ξένες αγορές . Δεν καταφέραμε να πουλήσουμε παίκτη στη Γερμανία που υποτίθεται ότι την ήξερε αλλά και οι παίκτες που έφερε μετά τον πρώτο χρόνο δεν έπιασαν. Ακόμα και τον Μήτρογλου που τον ήθελε και ήταν στην ομάδα της καρδιάς του αν θυμάμαι καλά δεν κατάφερε να τον φέρει. Βέβαια εδώ υπάρχει και ο αντίλογος του μπατζετ, των ληγμένων DVD κλπ. Επίσης του καταμαρτυρείται ότι δεν επέμεινε όσο έπρεπε με τα νέα παιδια των ακαδημιών.

Ο Φερέρα έχει διασυνδέσεις με την Ισπανική και Βελγικη αγορά και δουλεύει με τα παιδιά των ακαδημιών αλλά αγωνιστικά άστα να πάνε. Εμάς σαν φιλάθλους προφανώς και μας ενδιαφέρει κύρια το αγωνιστικό κομμάτι. Γι αυτό έχουμε απαιτήσεις. Θέλουμε να δούμε την ομάδα να μας κάνει περήφανους και μας και τα παιδιά μας. Θέλουμε να πηγαίνουν τα παιδιά μας στο σχολείο χωρίς να δέχονται καζούρα από τους οπαδούς των μεγάλων. Δυστυχώς μέχρι στιγμής ο Φερέρα σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα έχει αποτύχει. Μου κάνει τεράστια εντύπωση αυτό που λέει ο Καρπετόπουλος για τα πιο αντιφατικά πράγματα και ότι δεν έχει γνώμη.Θα ήθελα να ξέρω ποιοι μιλάνε θετικά και ποιοι αρνητικά για τον Φερέρα. Και αυτό γιατί σκέπτομαι τι γνώμες θα έπαιρνε κάποιος αν ρωτούσε στην Ελλάδα για τον Λίνεν. Ο κόσμος θα έπινε νερό στο όνομα του και η διοίκηση και οι διάφοροι που "ξέρουν περισσότερα που όταν τα μάθουν και οι υπόλοιποι θα συμφωνήσουν" θα τον έθαβαν. Ο Φερέρα είναι ενάμιση χρόνο στην Ελλάδα. Δεν μπορεί κύριε Καρπετόπουλε να μην έχετε γνώμη. Εκτός και αν είχατε άλλη γνώμη όταν ήταν στον Πανθρακικό και βλέπετε άλλα πράγματα σε μας. Και αν τελικά δεν έχετε εσείς γνώμη που το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά σας και συνήθως τα γραπτά σας επικεντρώνονται στην ανάλυση του παιγνιδιού κάθε προπονητή πως περιμένουμε να έχει γνώμη ο Τσακίρης;

Για να βοηθήσω λοιπόν την σκέψη του κυρίου Τσακίρη ρωτάω πολύ απλά. Τελικά ποιο είναι το βασικό κριτήριο κύριε Τσακίρη; Η συμφωνία με την Εσπανιόλ ή η αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας;


1 σχόλιο:

  1. Ετσι ακριβως.Ο κοσμος τον αγαπαει ,ο Τσακιρης και οι "ημιεπισημοι"φορεις απειλουν με αποκαλυψεις(when the time is right!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.