Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Προς τους Παίκτες

Κύριοι που φοράτε την τιμημένη φανέλα του Πανιωνίου

Όπως θα έχετε καταλάβει η ομάδα δεν έχει προπονητή, ή μάλλον έχει έναν προπονητή εκτός τόπου και χρόνου. Σήμερα μας είπε ότι το ματς με τον Ατρόμητο είναι ένα παιγνίδι όπως όλα τα άλλα. Δεν πρόσεξε ότι ειναι το 4ο ματς στην έδρα μας με μόλις δύο ισοπαλίες συγκομιδή. Αν χαθεί και αυτό η χρονιά προβλεπεται πολύ δύσκολη.

Η μόνη μας ελπίδα είστε εσείς. Πρέπει να καταλάβετε ότι το παιγνίδι αυτό είναι οριακό. Να μπείτε με καρδιά με τσαμπουκά μέσα στο παιγνίδι και να το πάρετε. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει μέλλον αν χαθεί αυτό το παιγνίδι. Εμείς δεν μπορούμε να βάλουμε γκόλ. Εμείς θα είμαστε στην εξέδρα, εκεί που έχουμε ταχθεί και θα σας υποστηρίζουμε συνέχεια. Εσείς όμως που θα είσαστε μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου θα πρέπει να δώσετε όλες τις δυνάμεις σας. Θα πρέπει να γυαλίζει το μάτι σας. Θα πρέπει ακόμα και στην προθέρμανση να καταλάβει ο Ατρόμητος ότι δεν έχει τύχη. Το παιγνίδι μπορεί να το πάρει η καρδιά σας και η ψυχή σας. Δεν είναι δα καμιά καλύτερη ομάδα ο Ατρόμητος. Αν ο προπονητής σας δεν καταλαβαίνει την κρισιμότητα του αγώνα πρόβλημα του. Θα πάει σύντομα πίσω στην πατρίδα του να απολαμβάνει τις vlaamse fritten.

Μπείτε μέσα και πατήστε τους. Για τη φανέλα που φοράτε ρε γαμώτο.

4 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά τα λες στο κείμενο αλλά κάποιος να το μεταφράσει στους περισσότερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι παικτες ξερουν την κρισιμότητα του παιχνιδιου και το εχουν αποδειξει με τις δηλωσεις τους Κοντοες και Τζαβελας.. ασε τι λεει τωρα ο αλλος... ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΖΩΗΣ Η ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να δουμε παλι τι συνθεση θα κατεβασει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.