Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Φερέρα και άλλα

Παρά το εργάσιμο της μέρας την κακή ώρα κλπ ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο και ήταν αρκετός. Από www.pgss.gr : Εισιτήρια: 3.205 - Εισπράξεις: 32.685 Ευρώ
Ο κόσμος είχε υπομονή και παρά το άθλιο παιγνίδι της ομάδας στο Β μέρος δεν έβρισε αλλά υποστήριξε την ομάδα (το πως η καρδούλα μας το ξέρει).

Πάμε στις δηλώσεις του σινιορμεσσιε(http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=48855):
"

"Είμαστε ευχαριστημένοι από την έκβαση του σκορ. Στην αρχή ήμασταν εμείς καλύτεροι και μετά ήταν ο Ατρόμητος που ισοφάρισε. Στο τέλος κυνηγήσαμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Η νίκη αυτή ήταν αναγκαία. Η ομάδα έχει ηρεμία και καλή ψυχολογία. Αυτό φάνηκε από το γεγονός πως ήταν το σκορ 1-1 και εμείς βγήκαμε μπροστά για να βάλουμε άλλο ένα τέρμα. Αυτό το τρίποντο μας δίνει ηρεμία για την συνέχεια. Μία ηρεμία που θα δώσει την δυνατότητα στους παίκτες μας να παρουσιαστούν καλύτεροι", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου και πρόσθεσε:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μας. Ακόμη και αυτούς που είχαν πρόβλημα, όπως οι Νικολάου και Μανιάτης. Σχετικά με την απόδοσή μας αν το δείτε έτσι από την σκοπιά ότι ήταν το χειρότερό μας δεν έχετε άδικο. Ημασταν όμως καλά ψυχολογικά. Ξεκινήσαμε καλά και μετά που έγινε 1-1 βγήκαμε μπροστά και με σωστή νοοτροπία και θέληση κάναμε το 2-1. Είναι σημαντική η νίκη αυτή για μένα τον προπονητή αλλά και για τους παίκτες. Έχουμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Πέραν τούτου τους λογαριασμούς τους κάνουμε στο τέλος. Πέρυσι η ομάδα είχε πρόβλημα στο να γυρίσει κάποιο ματς, όταν δεχόταν ένα γκολ. Φέτος γίνεται το αντίθετο. Και με τον Ολυμπιακό βγήκε μπροστά και πίεσε αλλά και σήμερα. Προσωπικά κρατάω από το συγκεκριμένο ματς την ψυχολογία και τη νοοτροπία"."

Λοιπόν μας λέει ότι ο Μανιάτης και ο Νικολάου είχαν πρόβλημα. Ο Μανιάτης φαινόταν από την αρχή καθώς αγκομαχούσε και δεν μπορούσε να γυρίσει εύκολα στην άμυνα όταν περνούσε μπροστά. Το γεγονός ότι είχε πρόβλημα δείχνει τον τσαμπουκά του και την αγάπη του για την ομάδα. Ο Νικολάου ήταν αρνητικός. Το ότι ήταν φιλότιμος και προσπαθούσε δεν σημαίνει ότι τα πήγε καλά. Αναγνωρίζω τον ηρωισμό του και τη θεληση του να βοηθήσει αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν βοήθησε. Αποτέλεσμα να πέσει όλο το βάρος του μαρκαρίσματος στο κέντρο στον Καστελιόνε. Αν χτες κάνατε την αλλαγή του Νικολάου με τον Αναστασόπουλο στο Β ημίχρονο ο κόσμος θα σας χειροκροτούσε. Κύριε Φερέρα η ομάδα θα μπορούσε να γυρίσει και άλλα ματς αν δεν είχατε κολήματα. Μια χαρά ήταν ο Φανούρης χτες όταν μπήκε. Επρεπε να περάσουν 6 αγωνιστικές για να γίνει αυτή η αλλαγή. Θυμάστε τι είπατε για τους παίκτες του πάγκου (ανάμεσα τους και για τον Φανούρη) μετά το ματς με τον Εργοτέλη;

Κύριε Φερέρα, σπο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Σας παρακαλώ λοιπόν να μην αναφέρεστε καθόλου στην περσινή ομάδα. Εκείνη ήταν ομάδα Σουπερλίγκας, η χτεσινή ήταν ομάδα για να παίζει ντέρμπυ με τον ΑΟ Ταταύλα.



14 σχόλια:

  1. Τολμαει να μιλαει ο Βελγος για την ομαδα του Λινεν?Αν ειναι δυνατον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλανε κι αλλοι,μην ανησυχεις και λενε οτι πανω κατω τα ιδια ειμασταν και επι Γερμανου!!!!!!!!!
    Δεν ντρεπομαστε,λεω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ομάδα του Λίνεν έφαγε Ουντινέζε και παραλίγο και τη Νιουκάσλ αν δεν δινόταν εκείνο το πέτσινο πέναλτι του Σίρερ στο 92' ...

    Και χωρίς Ρεκόμπα, Λόλο, Μπάλαμπαν. Με τα "παλτά".

    Άντε βλαμένος είναι ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Vyruss,δεν ηταν ο Λινεν τοτε,ο Πετσε ηταν νομιζω.
    Αλλα δεν πειραζει,θα μας πουν για την Μπορντο παλι.
    Βρε ουρτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ είδες πόσο κοντινό μου φαίνεται αυτό το παρελθόν; :( Σαν χτες έπαιζα με Ροναλντίνιο και Άλαν Σίρερ και τώρα παίζω σαν τον Αλμωπό Αριδαίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι αλλα τωρα (ξανα)εχεις μακροπροθεσμο πλανο,εισαι με μικρο και ευελικτο ροστερ,δουλευουν οι υποδομες,φυγαν τα λαμογια,εχεις και διδακτορικο στην τακτικη.
    Μπαλα δεν παιζεις βεβαια αλλα δεν πρεπει νασαι σαν οπαδος του ποκ.Τα καλα πραγματα θελουν το χρονο τους.

    Εκ του υπουργειου προπαγανδας και διαστρεβλωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α,και τα αποδυτηρια ειναι υγιεστατα και οι παικτες μονιασμενοι,μεταξυ τους και με τον προπονητη τους.

    Εκ του ιδιου υπουργειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τσόντα του ίδιου υπουργείου: πλέον προωθούνται νέα ταλέντα στην ομάδα. Αόρατα βέβαια όταν κάθονται στον πάγκο. Γιατί όταν ο προπονητής γυρίζει το βλέμα του εκεί δεν βλέπει κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν είναι για τσόντες να φωνάξουμε την Κατερίνα Σπάθη που ήταν μαιτρ της τακτικής στις τσόντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε συνέχεια της παραπάνω ανακοίνωσης του Υπουργείου (by zamis), σας ενημερώνουμε γιά τα παρακάτω επίσημα συνθήματα. Περισσότερες πληροφορίες: «Πανιώνιος Κόσμος», ενταύθα.

    Κάτω ο Κουμορτζί, που δεν «κόβει ούτε με βαλέ»! Ούστ!

    Κάτω ο τρισκατάρατος Λίνεν που θα μας έριχνε κατηγορία πέρυσι. Κάτω!! (Άσχετο, αλλά όχι μόνο μας είχε βγάλει Ευρώπη δύο φορές, αλλά φεύγοντας πέρυσι, άφησε την ομάδα με νίκη στις Σέρρες και (με) τον Άρη, ισοπαλίες με ΑΕΚ, ΌΦΗ και κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις (Νάπολι, ΠΑΟΚ, κτλ.)

    Ζήτω ο έξοχος Εμιλιάνο Φερρέρα που έχτισε μία υγιή ομάδα, χωρίς γαμπρούς, κουμπάρους και γερμανικά παλτά!! Ζήτω. Και ο οποίος δεν θα μας ρίξει κατηγορία, αφού κατάφερε ΗΔΗ να πάρει 5 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ βαθμούς, έχοντας παίξει με Εργοτέλη, Αστέρα, Ατρόμητο και Λεβαδειακό (τα τρία από αυτά, εντός)! Ζήτω. (Άσχετο, αλλα τα παλτά βελγικής ραφής, πώς σας φαίνονται;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τα Βέλγικα παλτά: Είναι αυτό που λένε αναφερόμενοι σε ρούχα που χαρίστηκαν και τα φοράει άλλος με διαφορετικό σωματότυπο: "ήταν κοντός ο μακαρίτης"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. zamis, εισαι ΜΟΡΦΗ, αγορι μου.
    Ποτε θα πιουμε κανα τσιπουρο ??
    Για πιεσε αυτον τον εξυπνακια τον ''διαιτουμενο''
    brfun !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.