Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Κοντεύει 3

Το ΔΣ της ΠΑΕ με παρόντα τον σινιορμεσσιε Φερέρα κρατάει 5 ώρες. Τα πράγματα φαίνονται να είναι πάρα πολύ απλά. Ο κύριος Φερέρα με τις εμμονές του σε συγκεκριμένους παίκτες απέτυχε.
Ή μήπως τα φαινόμενα απατούν; Μήπως οι εμμονές δεν είναι του κυρίου Φερέρα αλλά κάποιου άλλου; Είναι δυνατόν ένας επαγγελματίας προπονητής να μη βλέπει ότι ο Ομο δεν μπορεί να μαρκάρει στα στημένα τον Τσέζαρεκ; Είναι δυνατόν ένας επαγγελματίας προπονητής να μη βλέπει ότι δύο παίκτες που πρωτοπαίζουν στην Α Εθνική και μάλιστα σε ξένες γι αυτούς θέσεις δεν μπορούν να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο; Πως συνεχίζει να τα κάνει; Μήπως δεν είναι δικές του ιδέες και γι αυτό κρατάει τόσο πολύ το ΔΣ;

3 σχόλια:

  1. Έστω ότι οι επιλογές ήταν άλλου. Επαγγελματίας προπονητής, αλλά και απλός άνθρωπος που έχει όμως φιλότιμο δεν καταδέχεται να παραμένει σε μια ομάδα από την οποία πληρώνεται προκειμένου κάποιος άλλος να κάνει εις βάρος του τον προπονητή. Είναι θέμα αξιοπρέπειας νομίζω.

    Ποιός άνθρωπος με στοιχειώδη ευθιξία θα είχε παραμείνει στο πόστο του ύστερα από την χθεσινή χλεύη; Ποιός θα καταδέχονταν μετά από το κάζο αυτό να μιλάει ουσιαστικά γιά βελτίωση και ατυχία ιδίως εάν δεν είχε συμμετοχή στο "έγκλημα";

    Θέλω να πιστεύυω ότι ο προπονητής θα αλλάξει σήμερα, απλά θα ανακοινωθεί ταυτόχρονα με την πρόσληψη του νέου. Αυτό όμως ΔΕΝ λύνει παρά ελάχιστα προβλήματα, διότι τα αίτια της χθεσινής εικόνας φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ βαθειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ευθιξία και η αξιοπρέπεια είναι δυσευρετα στις μέρες μας αγαπητέ φίλε brfunatic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διάβασα δυο φορές την ανακοίνωση του ΚΤ. Προσπάθησα να κατανοήσω τον άνθρωπο και θα το είχα καταφέρει αν δεν υπήρχε το εντελώς προσβλητικό προς τον κόσμο του Πανιωνίου υστερόγραφο. Προσβλητικό και προς τους κατόχους διαρκείας και προς όλους όσους κούναγαν μαντήλι στον προστατευόμενό του χθες. Φαίνεται ότι δυο χρόνια τώρα, ο ΚΤ δεν έχει καταλάβει τίποτα για μας.

    Όχι, δεν θα σχηματιστούν ουρές για επιστροφή των χρημάτων κύριε ΚΤ. Κρατείστε αυτά τα ελάχιστα για τις ανάγκες, είναι αλήθεια, χρήματα, καθώς και τον προπονητή σας. Εμείς θα σας στείλουμε το διαρκείας μας με courier, στα γραφεία σας στο Ψυχικό κι εσείς κάντε το ότι θέλετε. Απλά, με αυτόν τον προπονητή δεν θα ξανάλθουμε να δούμε την ομάδα μας να βασανίζεται. Παίξατε με τον Λίνεν και χάσατε. Δεν μπορείτε να παίζετε και με τα ψυχικά μας αποθέματα.

    Φίλοι συνΠανιώνιοι, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά που φοράνε την Ιστορική φανέλα. Εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρουν στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.