Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Λίνεν vs Φερέρα

Διάβασα το κείμενο του κου Καράβολα στο μπλογκ του brfunatic (https://www.blogger.com/comment.g?blogID=4196278096232903833&postID=8617552455124404878) και στο μυαλό μου μου καρφώθηκε η ιδέα να σχεδιάσω τα δύο παιγνίδια που παίξαμε με τον τρόπο που θα τα έπαιζε ο Λίνεν. Πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον:
Με Εργοτέλη πιστεύω ότι θα κατέβαζε:
Μπέλιτς, Μανιάτη, Τζαβέλα, Κοντοέ, Λάτκα, Νικολάου, Κουμορτζί, Φανούρη, Σκούφαλη, Ρεκόμπα και Μπάλαμπαν σε ένα σύστημα 4-2-3-1. Οι αλλαγές του θα ήταν σίγουρα ο Κούκετς στη θέση του Ρεκόμπα όταν αυτός θα κουραζόταν και πιθανώς ο Σιόβας. Με αυτή τη σύνθεση ήταν πολύ πιθανό να το κέρδιζε το παιγνίδι.
Με Λειβαδειά κατά τη γνώμη μου θα κατέβαζε την ίδια ενδεκάδα και θα το κέρδιζε και αυτό το παιγνίδι καθώς θα είχε κάλυψη στα άκρα. Σύνολο πιθανοί βαθμοί 6.

Οι συνθέσεις αυτές είναι οι συνθέσεις που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Δύο χρόνια εκπαιδευτήκαμε να σκεφτόμαστε σαν τον Γερμανό (και αυτό είναι απόλυτα δικαιολογημένο καθώς η ομάδα βγήκε και τις δύο φορές 5η).

Τα μειονεκτήματα αυτής της λογικής είναι ότι δεν θα αποκτούσαν καμία εμπειρία οι Αναστασόπουλος, Σίμωσης, Σιόβας (τον Όμο δεν τον αναφέρω καθόλου για ευνόητους λόγους ούτε και τον Μπαρόνι καθώς δεν είναι δικός μας). Θυμάμαι ένα πιτσιρίκο που φέραμε από την Κύπρο, 19 χρονών μέλος της εθνική νέων ή ελπίδων της Κύπρου που έμεινε σε μας ένα χρόνο και που νομίζω ότι δεν έπαιξε ούτε αλλαγή.

Τα πλεονεκτήματα είναι ότι οι πιτσιρικάδες που πήραν τα διαρκείας θα ήταν περήφανοι και ο κόσμος φέτος ευχαριστημένος.

Αποτέλεσμα: Δεν μπορώ να διαλέξω και είμαι στα πρόθυρα του ψυχιατρείου.

12 σχόλια:

  1. Παύλου το λέγαν τον Κύπριο νέο και ήταν καλούτσικος. Όπως όχι τόσο χάλιας ήταν και Σιαλμάς.

    Να παίρνουν ευκαιρίες οι νέοι όταν έχουμε συγκομιδή βαθμών και στους νέους δε βάζω τους δανεικούς και τα παρεξηγημένα ταλέντα του κου Θωμά.

    Και κάτι ακόμα. Φαίνεται ότι το σκάουτινγκ έφερε ένα παίκτη που ήταν και αρχηγός ομάδας Α' κατηγορίας στην Αργεντινή, που είναι χειρότερος από τον "άκαπνο" Αναστασόπουλο. Δεν είχε συνεννοηθεί στοιχειωδώς με τον κο Φερέρα αν του κάνει ο Καστελιόνε; Αλλά ξέχασα και ο Καστελιόνε δανεικός είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Linen
    Das Trainer ( όπως λέμε golf - Das Auto)

    Τι μου τα θύμισες όλα αυτά;
    Τι να κάνουμε; Τελείωσαν αυτά. Με τη νίκη αύριο!!!

    Γιά τους δανεικούς: ελπίζω να μην είναι δανεικοί και αγύριστοι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οσο γρηγοροτερα επιστρεφεις τα δανεικα τοσο καλυτερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καθείστε να δουμε και τον καστελιόνε και μετά τον κρίνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη Λειβαδιά το ματς το είδα από τα επίσημα (μη με ρωτήσετε πώς και γιατί) κι εκεί άκουσα εντελώς τυχαία διάφορα σχόλια σχετικά με το πέρασμα του Φερέρα από την Ξάνθη. Δεν ξέρω αν ο Τσακ έχει καλές σχέσεις με τον Πανόπουλο αλλά καλό θα ήταν να του έκανε ένα τηλεφώνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξω απο την αποστολη για αυριο Ανδριολας,Σμογιε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σμόγιε θα παίξει πριν ή μετά την παρέλαση; Bet now!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειστε κακοί. δεν χαίρεστε που αύριο όπως λένε θα δούμε τον Καστελιόνε, θέλετε και Σμόγιε; Να τους δούμε όλους μαζί να πάθουμε και τίποτα;

    Για μας φροντίζει ο Φερέρα, για την υγεία μας.

    Αλήθεια αύριο το τσίπουροποιος θα το φέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή το τσίπουρο μπορεί και να μη φτάσει, λέω να πάρω από κοντά τον Griniaris. Σίγουρα αποτελέσματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. nomizw oti twra pleon mporeis na dialekseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.