Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ανδριόλας ΤΩΡΑ

Το παλληκάρι δεν το έχουμε δει. Τον Μπέλιτς τον έχουμε δει και έχουμε φάει αρκετά γκολ εξαιτίας του. Άσχετα αν το χτεσινό δεν μέτρησε.

Φερέρα δοκίμασε τον Ανδριόλα τώρα.

10 σχόλια:

  1. Τι το κάναμε εδώ πέρα...Υπάρχει προπονητής και παίρνει αυτός τις αποφάσεις, απλά δίνει χρόνο στους παίκτες του για να πιάσουν απόδοση.

    Πέρα από το χιούμορ, νομίζω ότι τό ματς με ΟΣΦΠ είναι μια ευκαιρία δοκιμής του Ανδριόλα. Έτσι και αλλιώς δεν είναι απ' αυτά τα ματς που αν τα χάσεις, θα σε κατηγορήσει κάποιος (όταν μάλιστα έχεις χάσει από Λεβαδειακό και διασυρθεί εντός από Αστέρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα συμφωνήσω. Θυμάμαι ένα ή δύο γκολ από την περσινή περίοδο (χαρακτηριστικό το περσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό) στο οποίο ο Μπέλιτς είχε προσωπική ευθύνη. Απ' όσα δεχθήκαμε φέτος δεν νομίζω ότι ευθύνεται για κανένα. Αν θέλεις να το τραβήξεις λίγο μπορείς να του καταλογίσεις συμμετοχή στην ευθύνη του τέρματος του Εργοτέλη.
    Αυτό είναι άλλο θέμα και άλλο ότι ο άνθρωπος είναι ένας μέτριος τερματοφύλακας με μέσο ορο καριέρας ένα τέρμα ανά παιχνίδι. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερη διότι όλες οι ομάδες της κατηγορίας έχουν πολύ καλύτερους τερματοφύλακες. Συνεπώς, αν και μέτριος, με τα δεδομένα της σούπερ λίγκ είναι ο λιγότερο ποιοτικός τερματοφύλακας του πρωταθλήματος.
    Θα το θεωρούσα σωστό να πάρει ευκαιρίες ο Ανδριόλας. Νομίζω όμως ότι είναι άδικο να υποχρεωθεί να παίξει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Μόνο αν το ζητήσει ο ίδιος, αναλαμβάνοντας το ρίσκο της επιλογής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μπέλιτς έφταιγε στο χτεσινό γκολ. Εχει μερίδιο ευθύνης και στο δευτερο του Αστέρα (η μπάλα πάει χαμηλά και αυτός βουτάει από πάνω της) και στο γκολ του Εργοτέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενικα,ο Μπελιτς δε θα κανει την τρελη γκελα αλλα και οτι παει μεσα γραφει.Ειναι σταθερα μετριος.
    Ετσι και βαλει Ανδριολα στο Καραισκακη ειναι για κρεμασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά τη γνώμη μου το πρόβλημα με τον Μπέλιτς είναι ότι δεν ανήκει στους τερματοφύλακες που θα σου καθαρίσουν μία-δύο επικίνδυνες φάσεις μέσα στο παιχνίδι,όπως είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.
    Πιστεύω ότι δεν πρέπει να κάψουμε τον Ανδριόλα στο Καραισκάκης.Μπορεί να αποδειχθεί ήρωας αλλά μπορεί και να καεί ψυχολογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό νομίζω κι εγώ. Ας παίξει μόνο αν το ζητήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΚ...Μάλλον ποτέ. Στο Καραϊσκάκη, η νοοτροπία αυτού του προπονητή είναι να μην τον έχει ουτε αναπληρωματικό (εναλλάξ με τον Μπεθέρα τους βάζει στη 18άδα). Ίσως τον βάλει στο κύπελλο...αλλά εκεί οι αγώνες έστω και με πιο εύκολους αντιπάλους (Παναιτωλικός) είναι νοκ-άουτ.
    Τι είναι καλύτερο, να τον δοκιμάσεις σε ένα ματς που δεν το 'χεις στο καλεντάρι σου για βαθμούς ή στ' άλλα με τους πιο μικρούς αντιπάλους που όπως ήρθαν τα πράγματα προς το παρόν φαντάζουν σαν άμεσοι αντίπαλοί σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω ξέρω ότι τους πάικτες πάντα τους δοκιμάζεις σε μεγάλα ματς. Εκεί φαίνεται το τσαγανό τους. Το Σάββατο πρέπει να πάιξει ο Ανδριόλας. Τι μπορεί να συμβεί; Να χάσουμε; Είναι φυσιολογικό. Δεν ζητάμε από τον Ανδριόλα να πάρει το παιγνίδι, ζητάμε να μας δείξει αν μπορεί να σταθεί στην κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι άδικο όμως να βάζεις κάποιον στο παιχνίδι που είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν μπορείς να χτυπήσεις και επιπλέον κινδυνεύει ως τερματοφύλακας να διασυρθεί και σε προσωπικό επίπεδο. Γιατί όποιους αμυντικούς κι αν έχει μπροστά του υπολείπονται των επιθετικών του Ολυμπιακού. Τρομακτικό προσωπικό ρίσκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιούς επιθετικούς έχει ο Ολυμπιακός...Τον Μητρογλου και τον Ντιόγκο. Αν εννοείς BR τον Τοροσίδη γιατί αυτός μόνο σκοράρει, ΟΚ πάω πάσο. Πάντως πρέπει κάποια στιγμή να δοκιμαστεί το παιδί. Δεν έχει μπροστά του κανένα Θεό των γκολποστς για να μην παίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.