Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Βελτίωση

Σήμερα κατεβήκαμε επιτέλους με μια λογική σύνθεση. Μια σύνθεση όμως που δεν έχει δουλευτεί καθόλου σε φιλικά φέτος. Παίξαμε με ένα σύστημα χωρίς ουσιαστικά ακραίους χάφ κόντρα σε ότι δοκιμάζαμε το καλοκαίρι. Παίξαμε με ένα κέντρο που για πρώτη φορά έπαιζε μαζί. Παίξαμε με έναν ΠΑΟΚ με την πλάτη στον τοίχο , έναν ΠΑΟΚ που στην Τρίπολη μπορεί να έφερε 1-1 αλλά πίεσε πάρα πολύ τον Αστέρα που πριν 4 μέρες πέρασε αέρας από τη Νέα Σμύρνη. Ο ΠΑΟΚ αυτός δεν μας πίεσε ιδιαίτερα. Διώξαμε και τον Γκαγκάτση.

Συνεπώς, η ομάδα έχει μέλλον και θα πάει καλύτερα. Αρκεί να δουλευτεί με βάση τους παίκτες που έχει. Απλά πράγματα.

6 σχόλια:

  1. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 16:45 την δευτερα !!!!! αν ειναι δυνατον !!!! αυτο ειναι εγκλημα !!! πρεπει να κανει κατι για αυτο προεδρος. Ας μας πουνε επιτελους ποτε θα υπαρξει μια σωστη σχεδιαση σε αυτο το πρωταθλημα μια θα παιζουμε κατω απο καυσωνα και μια χωρις κοσμο λες και εχουμε τιμωρηθει ? ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΕΥΡΤΑΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα απο την φάση του ακυροθέντος γκολ του παοκ ο Μπέλιτς ήταν τραγικός πιστεύω και στο 14' όπου μπούκαρε ο Βιερίνια και αντι να την βγαλει κορνερ,απο την κλειστή του γωνία,την αφήνει να φύγει προς το σημείο του πέναλτυ...Διαφωνεί κανείς πως πρέπει να δοκιμαστεί και ο Ανδριόλας στη θέση του?!?
    Και που ξέρεις,μπορεί να εκθέσει τον κόουτς όπως το κεντρικό αμυντικό δίδυμο σήμερα που ήταν αρκετά σοβαρό και επιτέλους δεν έτρεμε το φυλλοκάρδι μας σε κάθε φάση.
    Ο Μπάλαμπαν πιο πολύ με παλιο 10ρι μοιάζει παρά με σεντερ-φορ,είναι πολύ σοφτ...Μηπως είναι πολυτέλεια να παίζουν μαζί με Ρεκόμπα?
    Θετικό ξεκίνημα και ο Καστελιόνε.
    Και βέβαια όλη η τόσο δουλεμένη τακτική είναι να μπουκάρει ο Κούμο σαν κρυφό φορ και να σολάρει ο Ρεκόμπα...Καλά αλλά δεν αρκούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον Ανδριόλα το φωνάζουμε όλοι καιρό. Σήμερα φάνηκε ότι πετάξαμε βαθμούς με τις δοκιμές στο κέντρο της άμυνας. Καιρός πάντως να δοκιμάσει και τον Ανδριόλα.

    Εμένα μου κάνει εντύπωση και ο τρόπος που αμυνόμαστε στα φάουλ. Το φάγμα στη Λειβαδειά κοντάψαμε και χτες. Αυτή είναι η τακτική που διδάσκει στις προπονήσεις; Να υπάρχει πάικτης μονάχος του σχεδόν στο ημικύκλιο για να σουτάρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα ματσ ως τώρα πληρώναμε τα τραγικα στημένα μας,και σήμερα κινδυνεύσαμε πολυ 2 φορες,δεν μπορει να είναι τυχαίο.

    Ανδριόλας-Ανδριόλας-Ανδριόλας!!! Ο Μπέλιτς εκτέθηκε πάλι σε τουλάχιστον 2 κανονικά εύκολες φάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι οπως παμε,θα κανουμε εμεις τη συνθεση στο τελος.
    Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα έρθει και πιο οικονομικά στον πρόεδρο και θα φέρνει και καλύτερα αποτελέσματα. Αμφιβάλλεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.