Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Έγκλημα και τιμωρία


Ο κύριος Φερέρα εγκλημάτισε σε βάρος του Πανιωνίου.Αυτός όμως που τιμωρείται είναι ο Πανιώνιος και ο κοσμος του. Γιατί κυριε Φερέρα θα πρέπει να παιδιά μας να φεύγουν κλαίγοντας επειδή εσείς είστε κάκιστος;

Εγλήματα:
α) H ομαδα κατέβηκε χωρίς σέντερ μπακ. Και ο Ομο αλλά και ο Σιόβας από όσο ξέρω συνήθως κόφτες έπαιζαν. Έχετε λυσσάξει να τους κάνετε σεντερ μπακ στην Α Εθνική. Δεν διαφωνώ μπορεί να έχουν μέλλον σε αυτή τη θεση, βάλτε τους όμως έναν έναν. Και τους δύο μαζί είναι καταστροφή. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ. Όταν γίνεται αυτό είδατε τι συμβαίνει. Και είναι κρίμα και για τον Σιόβα να εκτίθεται έτσι.
β) Μπροστά τους παίζει άλλος ένας πρωτάρης, ο Αναστασόπουλος. To παιδί δείχνει πολύ καλά στοιχεία αλλά δεν είναι δυνατόν στις πρωτες του εμφανίσεις στην Α Εθνική να παίζει τελευταίος παίκτης όταν προωθούνται τα σεντερ μπακ (λέμε τώρα) στα στημένα. Στο 8 λεπτό λίγο έλειψε να λήξει το παιγνίδι όταν σαν τελευταίος παίκτης πήγε να κάνει τρίπλες, έχασε την μπάλα (ίσως του έγινε φάουλ αλλά ο διατητής δεν το σφύριξε) και βγήκαν στην αντεπίθεση 3 παίκτες του Αστέραμε μόνο τον Νικολάου και ευτυχώς το έχασαν. Τι σόι τακτική διδάσκεται στις προπονήσεις; Ο τελευταίος παίκτης να κάνει γιουρούσια; Και θα ήταν κρίμα για τον Αναστασόπουλο που όπως είπα δείχνει πολύ καλά στοιχεία.
γ) Στο μάτς με τον Εργοτέλη φάγαμε γκολ από αράουτ, στο μάτς με τον Λεβαδειακό από φάουλ από τα δεξιά της επίθεσης τους, στο σημερινό ματς τα ίδια. Τι σόι προπόνηση κάνει η άμυνα (λέμε τώρα) στα στημένα;
δ) Που ήταν η ανάπτυξη μπροστά; Ο Ρεκόμπα παίρνει τη μπαλα και σουτάρει ήταν όλη η ανάπτυξη μας σε μερικά σημεία του αγώνα.
ε) Γιατί έχετε παίκτες στο ψυγείο; Ο Λάτκα μπήκε και πήγε πάνω στον Τζεζαρεκ και του πήρε όλες τις κεφαλιές. Έχετε σκεφτεί ότι αν έπαιζε ο Λάτκα απο την αρχή θα το είχαμε πάρει το ματς; Αν δεν τρώγαμε εκείνο το γκολ και η ομάδα είχε ψυχολογία θα είχε κάνει κάποιο γκολ στις έστω και άναρχες επιθέσεις που πραγματοποίησε. Ο Λάτκα κύριε Φερέρα σας εξέθεσε.

Αν είμουνα στη θέση σας κύριε Φερέρα στο ημίχρονο θα ειχα παραιτηθεί και θα είχα αφήσει τον Μάτζιο να κοουτσάρει την ομάδα στο 2ο ημίχρονο. Η στοιχειώδης ευθιξία αυτό υπαγορεύει. Αλλά και τώρα δεν είναι αργά. Αδειάστε μας τη γωνιά πριν πέσουμε στη Β Εθνική.

6 σχόλια:

  1. Οι παίκτες που έχει ο Πανιώνιος μπορούν να φέρουν ψηλά την ομάδα και αξίζουν έναν σοβαρό προπονητή.
    Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αλλά ο τρόπος που αυτό ήρθε. Η ομάδα είναι ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ και οι παίκτες είναι σαν να παίζουν πρώτη φορά μαζί. Οι αλλαγές που επιλέγει να κάνει κινούνται στα όρια του γελοίου.
    Εντάξει δεν είμαστε προπονητές αλλά έχουμε την κοινή λογική. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΕΡΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. Ελπίζω ο πρόεδρος να παραμερίσει τον εγωισμό του και να κάνει αυτό που πρέπει αυτό που όφειλε να κάνει πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ηθελα να σχολιασω τιποτα γ'αυτα που ειδα σημερα στο δικο μου blog, γιατι θα τα ελεγα χοντρα..!! μα τι εκανε ο ανθρωπος ? γιατι τακτικη λεμε τωρα ? που τα εμαθε αυτα ο ανθρωπος ? εμας βρηκε να περασει την ωρα του , να κανει πλακα ? ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ.... (ειχα καιρο να δω Πανιωνιους να μαλωνουν μεταξυ τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λάτκα όταν μπήκε μέσα έκανε το σταυρό του το παιδί. Το θέμα είναι αν όντως ο Φερέρα τους είχε στο ψυγείο (και τον Κούκετς) ή υπάρχουν και άλλες ιστορίες.
    Για τον Αναστασόπουλο και γω αναρωτήθηκα. Να λάβουμε υπ' όψη επίσης οτί ενώ έχει τεχνική κατάρτηση, από φυσική κατάσταση είναι πίσω και φάνταζε πολύ αργός στις προσπαθειές του να προλάβει να κόψει κόντρα αντεπιθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εγκληματισε ΜΟΝΟ ο Φερερα. Ας παρει τις ευθυνες του ο Προεδρος και ολο το Δ.Σ.

    Εξ αλλου ''οτι πληρωνεις, παιρνεις'' σ' αυτη τη ζωη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκτός κι αν η ρήτρα στο συμβόλαιο του Βελγοέτσι είναι μεγάλη, προβλέπω από σήμερα να προχωράμε με Μάντζιο. Θα έλεγα μάλιστα να φορέσει παπούτσια και να παίξει στόπερ μαζί με τον Λάτκα. Από αυτούς που παίζουν, καλύτερος θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τα φιλικά έλεγα ότι εκεί στη θ-2, γιά αρκετές αγωνιστικές το καλύτερο που θα υπάρχει θα είναι η ρακή που θα πίνουμε με τον Κωβαίο, τον Κρέμα και τα άλλα παιδιά...
    Έλεγα όμως και γιά τον Φαμέλη,που έχει και δίπλωμα,να γίνει βοηθός του Μάτζιου......
    Έτσι κι αλλιώς τους έχουμε έμμισθους...
    Θυμάστε με τον Εμβολιάδη από βοηθό που τον χρίσαμε προπονητή τι έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.