Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Απλά Πράγματα

Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι πάντα απλά. Όταν κάποιος προσπαθεί να τα μπερδέψει τότε τα κάνει θάλασσα.

Γεγονός 1ο: Όταν αγοράζεις έναν παίκτη ξέρεις για ποια θέση τον παίρνεις. Αντε κάποιος να μπορεί να πάιξει και κάπου αλλού ή σε περίπτωση ανάγκης να υποχρεωθεί να παίξει αλλού, αυτό όμως δεν μπορεί να είναι κανόνας. Το Σάββατο είχαμε 3 παίκτες που έπαιζαν σε νέες θέσεις.

Γεγονός 2ο: Η θέση των κεντρικών αμυντικών είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Δεν μπορείς να βάζεις δύο άπειρους παίκτες που μάλιστα δεν ξέρουν καλά τη θέση τους.

Γεγονός 3ο: Ο τερματοφύλακας παίζει πολύ πιο ελευθερα όταν έχει εμπιστοσύνη στην άμυνα του. Αυτό δεν συμβαίνει με την περίπτωση μας.

Γεγονός 4ο: Ο Ρεκόμπα έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας επομένως δεν είχε δυνάμεις για να βγάλει όλο το ματς. Μου έχει κολλήσει στο μυαλό μια φάση όταν τον έχει περάσει αριστερά που προσπαθεί να βοηθήσει τον Τζαβέλλα αλλά δεν μπορεί να τρέξει πάνω από 5 μέτρα κάθε φορά. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο προπονητής δεν είχε πριν το ματς σχεδιάσει την αλλαγή του Αλβάρο με κάποιον από τον πάγκο.

Γεγονός 5ο: Είναι αρχή του πρωταθλήματος ντάλα μεσημέρι. Κάποιοι παίκτες δεν έβγαλαν όλη την προετοιμασία. Είναι προφανές ότι όλο και κάποιοι θα τα έφτυναν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο προπονητής δεν είχε κάποιες αλλαγές έτοιμες στο πλάνο που είχε για το ματς.

Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια κακιά μέρα του Φερέρα.

Συνεπώς πιστεύω ότι αν στηθεί λογικά η ομάδα μπορεί ακόμα και με αυτές τις ελλείψεις να πάει πολύ καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.