Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Συνθέσεις

Βλέπω τις συνθέσεις των φετινών παιγνιδιών (από το www.sport.gr)

Με Σιντ Τρουιντεν (2-1):
Ο Εμίλιο Φερέρα παρέταξε τον Πανιώνιο με σύστημα 4-4-2. Αμυνα αριστερά Γουέλιγκτον, δεξιά Μανιάτης και στο κέντρο οι Σιόβας και Όμο. Στο κέντρο αριστερά Ρεκόμπα, δεξιά Σκούφαλης και στο αμυντικά χαφ οι Νικολάου και Κουμορτζί. Δίδυμο στην επίθεση οι Εστογιάνοφ και Μπάλαμπαν.


Με Μπρούχε (ξέρω όλοι το προφέρουν Μπρύζ αλλά είναι λάθος καθώς είναι φλαμανδική ομάδα και το Μπρυζ είναι το όνομα των κατακτητών Γάλλων της Φλάντρας) (1-1):

Η σύνθεση του Πανιωνίου:

Ανδριόλας, Κοντοές, Λάτκα, Τζαβέλας, Καστελιόνε, Σίμωσης (88` Λαζούρας), Κούκετς, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Ριέρα

Με Γκέρμιναλ (0-0):
Πανιώνιος: Μπέλιτς, Μανιάτης, Γουέλιγκτον, Ομο,Σιόβας, Σκούφαλης, Κοντοχρήστος (80` Γουνδουλάκης), Κουμορτζί, Νικόλαου, Εστογιάνοφ, Λούκινας (80` Σίμωσης).

Με Βισέ (0-1):
Πανιώνιος: Μπεθέρα, Τζαβέλας, Λάτκα, Καστελιόνε (46' Λούκινας), Κοντοές, Κούρντι, Κούκετς, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Ριέρα, Σίμωσης (72' Λαζούρας).

Με ΑΕΚ (0-1):
Μπέλιτς, Μανιάτης, Ουέλινγκτον, Όμο, Σιόβας, Κουμορτζί (76' Γουνδουλάκης), Νικολάου, Σκούφαλης (54' Αναστασόπουλος), Κοντοχρήστος (79' Τζαβέλλας), Ριέρα, Μπάλαμπαν (66' Σίμωσης).


Με Ηλισιακό (1-1):
Πανιώνιος: Μπέλιτς, Λάτκα, Όμο, Καστελιόνε, Σίμωσης (62’ Σκούφαλης), Κούκετς, Λουκίνας, Γουνδουλάκης (62’ Κούρντι), Αναστασόπουλος, Κοντοές, Τζαβέλας

Από την αρχή το ρόστερ είναι χωρισμένο σε δύο ομάδες, στους αναπληρωματικούς και στους τακτικούς. Π.χ. ο Φανούρης δεν επαιξε παρά 25 λεπτά με τους υποτιθέμενους τακτικούς ενώ ο Κούκετς, ο Κοντοές και ο Λάτκα καθόλου. Ετσι φυσικά μοντάρισμα ομάδας δεν γίνεται. Και είναι απόλυτα λογική η ατάκα του ότι αυτοί που είχε στον πάγκο δεν μπορούσαν να βοηθήσουν. Αφού στο μυαλό του από την αρχή δεν τους εμπιστεύεται. Πως να βάλει δίδυμο Λάτκα-Σιόβα αφού δεν τους έχει δοκιμάσει ΜΙΑ φορά μαζί. Μόνο μια φορά δοκίμασε Λάτκα με Ομο. Η ουσία όμως είναι να φύγει ο Ομο από σεντερ μπακ.

Ελπίζω ότι στα φιλικά παιγνίδια τώρα θα δοκιμάσει επιτέλους δίδυμο Λάτκα-Σιόβα.

17 σχόλια:

  1. Εξαιρετική έρευνα.
    Θα τους δοκιμάσει.Το ζήτημα είναι σε ποιά θέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Λάτκα λόγω σωματότυπου αριστερό χάφ-εξτρέμ.

    Προτεινω να αρχίσουμε να του δίνουμε ιδέες:
    Πως θα σας φαινόταν ο Σκούφαλης όταν γυρίσει ο Λόλο τέρμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω θελω τον μπαρμπα-Γκουμα,που λεει κι ο Iwn,σεντερ φορ.
    Griniari,το χαπι μου γρηγορα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το χάπι το φυλάω για τη στιγμή που θα χρειαστεί,αν έρθει,να φωνάξουμε και το όνομά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικα θα εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε τι πειραματισμους θα κανει στα 2 φιλικα αυτης της βδοαδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη θέση του Φερέρα, θα γύριζα τον Ρεκόμπα τέρμα. Γιατί; 1. Δεν θα είχε τραυματισμούς, 2 δεν θα χρειάζονταν να τρέχει, 3. ουσιαστικά θα έκανε την ίδια δουλειά από πιο πίσω, καθώς θα έδινε τις πάσες του με τα βολέ, 4. θα εκτελούσε και τα στημένα και τα πέναλντι (απλά για να προλάβει να γυρίσει στο τέρμα θα μπορούσε να επιστρατευτεί το οχηματάκι που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά των τραυματιών. Ιδανική εικόνα!!!
    Τώρα θα μου πείτε. Τι θα έπιανε; Γιατί οι άλλοι τι πιάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρεκομπα μπακοτερμα,στα τρια κορνερ πεναλτυ,ανεμιστηρες κεντρικο αμυντικο διδυμο,καλτσας 1 αριστερα καλτσας 2 δεξια.Ρακι και χαπια δωρεαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην ανησυχείτε, ρακή φέρνω πάντα στο γήπεδο, τουλάχιστον γιά καλό και γιά κακό, μπας και βγεί ο αγώνας σούπα...(Καλη ώρα όπως προχτές...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ δηλαδή που στο γήπεδο τη βγάζω με σπράϊτ, κι όμως είμαι χαρούμενος, έχω μεγάλο πρόβλημα, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ νερό πίνω...Ιδίως το περασμένο Σάββατο αν έπινες και ρακές, θα πάθαινες αποπληξία.
    Ορίστε, ο Εμίλιο δοκίμασε τα 5αρια στο κέντρο της άμυνας, Λάτκα και Σμόγιε, 1.90 και βάλε. Εντάξει φάγαμε γκολ και από την Καλλιθέα αλλά κάνει τις δοκιμές του ο άνθρωπος. Πάλι όλους τους αναπληρωματικούς έβαλε μαζί και το φίλο του το Σμόγιε. Δεν ξέρουμε βέβαια και πως έπαιξε. Μακάρι να μπορεί να προσφέρει.
    Πάντως αν πάρει μπάρμπα Γιάννη "Τσέλιγκα" θα κάνει και ρελάνς στα διαρκείας, γιατί όπως υπάρχει απογοήτευση, σ' όλους θα φανεί σούπερ η κίνηση. Και αν φέρει και τον Ισπανό τέρμα θα ανατρέψει την λεγόμενη "ψυχολογία" της ομάδας (εντάξει είχε το πρόβλημα του και αυτός αλλά καλά να 'ναι ο Κατσιφαράκης να του δίνουμε δουλειές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι τερματοφυλακα και αερολογιες ??

    Εδω ο Ισπανος Καν καταφερε και εφαγε μονο ενα γκολ απο την super-Καλλιθεα ?

    What are yοu talking about ??

    Μπεθερα για πρωτος !!!

    Οχι οτι ειμαστε υποχρεωμενοι - με ρητρα ??? - στην ''αδελφη'' Εσπανιολ να δεινουμε παιχνιδια στους δανεικους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτο είναι το πρόβλημα. Πως μπορούμε να κρίνουμε κάποιον όταν παίζει συνέχεια με τα δεύτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγω πάντως το Σαββάτο,και στη 2 ήμουνα που βάραγε ο ήλιος κατακούτελα,και μαύρα φόραγα,και ρακη έπινα...Στην αρχή δυό τρείς τζούρες,και στο δεύτερο ημίχρονο όλο το μπουκάλι περιμένοντας να κάνει ο Φερρέρας μία αλλαγή...Γιατι και η μία που έκανε,δεν φάνηκε καθόλου...Λέτε να μπερδεύτηκε και να νόμισε ότι ο Κοιλιάρας ήτανε δικιά μας αλλαγή;
    Άλλος πινει και άλλος μεθάει;
    Bay the way, έχω την εντύπωση ότι θα πιώ αρκετές ρακές φέτος στο γήπεδο...
    Αλλά αποκλείεται να σταματήσω να πηγαίνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.