Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Ειδήσεις

Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες τα του Πανιωνίου και παρατηρώ μια πολύ ανησυχητική κατά τη γνώμη μου μουγκαμάρα. Οι ειδήσεις για το τι γίνεται στην ομάδα φθάνουν σε μας με το σταγονόμετρο, εμφανίζονται παραθλητικά ανυπόγραφα κειμενάκια που παρουσιάζουν περίεργες συμπεριφορες (π.χ. αυτό που παρουσίασε ο brfunatic για τον Φερέρα και τον Ρεκόμπα).

Οι ειδήσεις με όλη τη σημασία της λέξης είναι ελάχιστες και αυτές σχετίζονται με το ιατρικό δελτίο. Αποτέλεσμα να συζητάμε για τα σχολεία μας πριν 30 χρόνια ή να αναμασάμε θέματα που έχουν πολύ καιρό συζητηθεί. Υπάρχει μια ηρεμία και μια αναμονή. Ελπίζουμε σε μια καλύτερη συνέχεια από τη Δευτέρα γιατί αλλιώς μαύρα τα πράγματα.

Επίσης εγω προσωπικά περιμένω και κανένα φιλικό της ομάδας μπασκετ εδώ στην Αθήνα τώρα που αρχίζει να στρώνει για να βγάλω κάποια συμπεράσματα. Όπως επίσης περιμένω και να δω και κανένα παιγνίδι της ομάδας πόλο που άλλξε φέτος προπονητή αλλά και τερματοφύλακα. Και εκεί θα έπρεπε να υπάρχουν ειδήσεις.

23 σχόλια:

  1. Εσείς συζητάτε γιά τα σχολεια σας πριν από...30 χρόνια... :)
    Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα ανοίξει την κάνουλα των ειδήσεων.Έτσι νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως εγω την καταβρηκα με την κουβεντα για την Ευαγγελικη.Και Βασιλη να κανουμε ενα συλλογο Πανιωνιων αποφοιτων της Ευαγγελικης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Miltos@Chios Εγώ δεν είμαι ο Βασίλης, είμαι ο Μανώλης και δεν πήγα Ευαγγελική, πήγα κατά Καισαριανή μεριά.

    @brfunatic Εσείς συζητάτε,εγώ απλώς το ανέφερα με πληθυντικό ευγενείας. Ελπίζω το παιγνίδι με τον Ατρόμητο να σημάνει την ανάσταση της ομάδας και όχι το άνοιγμα της κάνουλας των ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρεπιπτόντως για όσους δεν το ξέρουν, έχουν γίνει και δυο ματς (τουλάχιστον εγώ αυτά ξέρω)...Πανιώνιος-Ευαγγελική. Εννοείται μικροί Πανιωνίου...Τα σκορ αστα καλύτερα, αν και τα θυμάμαι, πάντως γκολ η Ευαγγελική έβγαλε τότε (να δούμε ό Μπόσκο πότε θα βάλει...).
    Και ένα άλλο που συνέδεε τη τότε Ευαγγελική με τον Πανιώνιο, ήταν ένας από τους γυμναστές της, ο Μπραουδάκης, παλιός παίκτης του Πανιωνίου και στο τέλος της δεκαετίας 70, αρχές 80, ασχολούμενος και με την προπονητική των ακαδημιών του συλλόγου.

    pgss1890, στην Καισαριανή είχατε τον Πανιώνιο Καισαριανής. Ήταν και ο Γιαννακόπουλος που ξεκίνησε εκεί ή κάνω λάθος;

    Επι τη ευκαιρία ο δον Εμίλιο θα σας ανοίξει την κάνουλα των ειδήσεων από την Παρασκευή, με συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιαννακόπουλος έπαιξε στον Εθνικό Αστέρα. Φυσικά υπάρχει ο Πανιώνιος Καισαριανής όπως και η οδός Πανιωνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έχουμε δώσει πολύ αξία στο ποδόσφαιρο και στους παικτες.σωστα αναφέρεις ότι πρέπει να ασχολούμαστε και με τα υπόλοιπα αθλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @pgss1890,το μπάσκετ έχει αύριο στις 5.30 στο Αρτάκης πρώτη επίσημη εμφάνιση και αγιασμό,ενώ το άλλο Παρασκευοσάββατο είναι το Βαρίκας.

    @Ίωνα,ένα γκολ είχαμε βάλει κι αυτό με πέναλτι...Εννοείται ότι είχα παίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραουδάκη ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕ!!!!! Φοβερός τύπος.

    @pgss1890
    πήγες σχολείο στην Καισαριανή; Στην Καισαριανή (σύνορα με Βύρωνα) έμενε η γιαγιά μου. Πρακτικά εκεί έπαιζα κάθε απόγευμα. Νίαρ Ήστ, γηπεδάκια του Αθηναϊκού, Ανάληψη και δεν συμμαζεύεται. Κάποτε μάλιστα είχαμε τη φαεινή ιδέα με κάτι φίλους μου να κόψουμε δρόμο για την Καισαριανή μπαίνοντας μέσα στο σκοπευτήριο. Πηδήξαμε κάτι τοίχους και περάσαμε πάνω από συρματοπλέγματα και από κάτι παλιές τουαλέτες. Φοβερά επικίνδυνο αυτό...Στην πλατεία της Καισαριανής δίπλα στην Παναγίτσα ήταν και ένα ωραίο σουβλάτζίδικο. Έχω να πάω πολλά χρόνια. Σαν τον Κώστα στην Ανάληψη βέβαια δεν είναι...Επίσης καλός και ο "Τσομπανάκος". Σας τα έκανα λίγο αχταρμά τώρα, αλλά έχω πολλές αναμνήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Μπραουδάκης μας ανέλαβε όταν έφυγε ο Προκοπίου. Ηταν παλιός παίκτης του Πανιωνίου, που είχε ξεκινήσει από το στίβο.

    Το 1979 που παίζαμε με την Τβέντε στη Ολλανδία ήταν βοηθός προπονητής στον Πανιώνιο. Τη μέρα εκείνη φορέσαμε το μισό Α1 Λυκείου κόκκινες μπλούζες και μπλε παντελόνια. Βγαίνει ο Λυκειάρχης να κάνει προσευχή (που τον λέγαμε το πτώμα) και βλεπει ένα τμήμα κατακόκκινο. Στο τέλος της προσευχής μας φωνάζει να μείνει το A1 κάτω. Ερχεται να μας κάνει κύρηγμα νομίζοντας ότι είναι πολιτική τοποθέτηση. Από πίσω και ο Μπραουδάκης να του λέει"Τα ξέρω τα παιδιά κύριε Λυκειάρχη είναι Πανιώνιοι και παίζουμε σήμερα στην Ολλανδία". Το ότι γλυτώσαμε την αποβολή εκείνη τη μέρα από το πτώμα το οφείλουμε στον Μπραουδάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μιλτο για το Συλλογο το είπα και εγω στην προηγούμενη ανάρτηση. Πλάκα θα έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗ ΘΕΕ!!! Τη Δημοσθένους την είχε πετύχει κανείς;
    Τον δικό μας Λυκειάρχη τον λέγαμε "Ρίγκο".
    Άντε να μετρηθούμε. Θέλουμε 20 γιά τον σύλλογο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μανωλη,το σχολιο ηταν για τον vassili. Προκοπιου/Μπραουδακης που τους θυηθηκατε?Τον Μπραβο τον θυμαται κανεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβος,απίστευτος καθηγητής θρησκευτικών.Είχαμε μάθει(φήμη) ότι δεν είχε τηλεόραση για να μην διαφθαρούν τα παιδιά του.Πάντως πιο πολύ συζήτηση κάναμε στην ώρα του παρά μάθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τσοπανάκος! τα καλύτερα παιδάκια Αττικής και περιχώρων.

    Ωραία τα καταφέραμε. Το μπλόγκ του εμπαθέστατου μόνο τήλιο δεν έβγαλε.
    Θα χάσω τη φήμη μου. Πως θα με πάρει μετά στα σοβαρά ο Διόγος. Και για ένα κούτελο διαβαίνουμε αυτή την κενωνία. Νομίζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα μας πλακώσει o pgss...Ο γυιός του Μπράβου ήταν συμμαθητής του Λαδόπουλου.
    Griniari φήμη ήταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επι τη ευκαιρία, ο Μάκης ο Διόγος φαίνεται πολύ χαμηλών τόνων φέτος...Σα να έχει χάσει τον ενθουσιασμό του. Είναι δείγμα ίσως της κατάστασης της ομάδας της γενικότερης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 20 ε;

    Λοιπόν λέμε: Από το τμήμα μου: , Αποστολίδης, Κερδεμελίδης, Λαδόπουλος,Καράβολας (εγώ). Από το άλλο τμήμα Παπακωσταντής (η κάπως έτσι), Μησσαρίδης. Αυτούς θυμάμαι.Ο Μιχάλης θα ξέρει και άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να προσγειωθούμε λίγο αυτή τη στιγμή το γαβροκάναλο δείχνει την 6αρα που φάγαμε στους κατω των 21.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κανονικά έπρεπε στο Κ21 να παίζουμε με τους νεαρολυς της πρώτης ομάδας. Κάτω των 21 είναι νομίζω γύρω στους 8-9...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1. Τα καλύτερα παϊδάκια εντός αστικού ιστού τα έχει ο Τσοχαντάρης, ταβέρνα "Τα πλατάνια" στην Αγία Παρασκευή. Καλό θα είναι να έχετε κλείσει τραπέζι και να του έχετε παραγγείλει μπόλια. Δλινω πληροφορίες για παϊδάκια και σε άλλες περιοχές της ελλάδος...
    2. Που είσαι Μάκη...Βαράμε μύγες...
    3. Άλλαξε τον τίτλο του μπλογκ. Να τον κάνεις "Τσάϊ και συμπάθεια".
    4. Μη δίνετε τα ονόματά σας στο ίντερνετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τσάι και εμπαθεια μου ακούγεται καλύτερο. Τα καλύπτει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το να είσαι εμπαθής δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι και συμπαθής...Και ο Μάκης κατά βάθος σε συμπαθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.