Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Σχόλια του Αθλητικού Τύπου

Επειδή το παρατσούκλι μου είναι εμπαθέστατος θα δημοσιεύσω κάποια άρθρα του αθλητικού τύπου εδώ. Για να βγούμε λίγο από το καβούκι μας και να δούμε πως μας βλέπουν οι υπόλοιποι.
α) Prosopikos (http://www.sport.gr/default.asp?pid=49&aid=47756) Τίτλος: Η φούσκα του Τσακίρη

Διαβάστε με προσοχή πως περιγράφει τη γενική κατάσταση αλλά και τον Κόσμο της Ετέρναλ. Στέκομαι στο εξής σχόλιο: "Το πιθανότερο είναι να πείστηκε ότι για όλα τα κακά σε αυτόν τον κόσμο, από τους τσαμπουκάδες του Πλετς και τα 47 επαγγελματικά συμβόλαια ως την πείνα στην Αφρική, έφταιγε ο Εβαλντ Λίνεν. Ενώ τελικά φαίνεται ότι ο Γερμανός έφταιγε για όλα τα καλά, τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο."

β) Μιχάλης Λεάνης (http://www.sport-fm.gr/article/195813) Τίτλος: Στην πλατεία έχουν προβλήματα.

Προσέξτε πως περιγράφει την αμυντική μας λειτουργία.

Ελπίζω να είμαστε όλοι στραβοί. Δεν το βλέπω όμως.

4 σχόλια:

  1. Η πικρή αλήθεια:

    "Το ματς τελείωσε. Δεν νομίζω να πίστευε κανείς ότι ο Πανιώνιος θα γύρναγε το παιχνίδι. Γιατί και μόνο που σκόραρε απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε δεχτεί γκολ είναι επιτυχία. Ο.Κ., του λείπει ο Εστογιάνοφ. Ο.Κ., ήταν τιμωρημένος ο Κουμόρτζι.

    Αλλά ακόμα και αν επιστρέψουν, τι θ' αλλάξει στην άμυνα ή στο τέρμα;"

    Ναι αλλά περιμένουμε τον Σμόγιε. Αν παίξει και αν στρίβει όταν παίξει. Ελπίζω τουλάχιστον να πηδάει και να παίρνει κεφαλιές. Δυο μέτρα είναι άλλωστε.

    Αλλά και να γυρίσει ο αγαπημένος μας Λόλο, το βασικό του πρόβλημα ήταν να ρίξει την μπάλα στο πλεκτό. Ούτε αυτό θα λυθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mηπως και για το οτι νοσει η ομαδα -οπως λεει ο Κωνσταντινος-φταινε τα "καταλοιπα"ΛΙΝΕΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.